Principal » Internet » mbank

mbank

Internet : mbank

MBANK EN este o cerere de servire a serviciilor bancare mobile. Datorită acestuia, puteți verifica cu ușurință starea contului dvs., faceți un transfer sau blocați accesul la acesta.

Pentru a începe să utilizați aplicația, conectați telefonul la contul dvs. Pentru a face acest lucru, după ce vă conectați la versiunea completă a MBANK, trebuie să adăugați un dispozitiv în setări și să autorizați telefonul smartphone. În timpul autorizării, serviciul solicită crearea unui cod PIN care va servi la conectarea la cont.

O opțiune mult mai convenabilă disponibilă în versiunea aplicației iOS, cu toate acestea, se înregistrează datorită atingeți ID, adică folosind amprentele digitale.

Din păcate, nu a fost suficient în aplicarea modului demo popular. Nu puteți convinge posibilitățile sale fără a fi un client MBANK. Aplicația ne oferă acces la conturile și facturile noastre. Vă permite să efectuați rapid transferurile sau să reîncărcați contul GSM. O interfață foarte bine concepută face operațiuni financiare intuitive și convenabile. Au existat, de asemenea, posibilitățile de a căuta ATM-uri, puncte de vânzare și locuri cu promoții. Mokazja .

În setările puteți modifica codul PIN și puteți bloca canalele de acces și deconectați dispozitivul.

MBANK este în prezent una dintre cele mai bune aplicații bancare de pe piață. Facilitează în mod semnificativ utilizarea contului nostru. Este disponibil gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu