Principal » Internet » Aveți netfliks? Pachetul Premium a mers doar

Aveți netfliks? Pachetul Premium a mers doar

Internet : Aveți netfliks? Pachetul Premium a mers doar

Netflix a schimbat prețurile pachetelor din Polonia. Aceasta este o veste proastă pentru utilizatorii unui pachet premium care a călătorit considerabil. În același timp, cel mai ieftin pachet Netfliks este chiar mai ieftin, și astfel serviciul devine mai accesibil clienților noi.

Netflix a schimbat lista de prețuri poloneze - site-ul Wirtualnemedia atrage atenția.EN. După schimbări Cel mai scump pachet premium costă 60 zloți pe lună în loc de 52 zloți. Acesta oferă cea mai bună calitate video, rezoluție 4K + HDR și posibilitatea de a viziona materialele pe 4 dispozitive simultan.

Simultan Cel mai ieftin pachet de bază devine mai ieftin. De acum înainte, utilizatorii trebuie să plătească 29 zloți pe lună (mai devreme - 34 zloți). În acest caz, transmisia are loc numai în rezoluție de 480p și este posibil să se vizualizeze numai pe un singur dispozitiv simultan.

Sursa de fotografii: © Goodprograme | Oskar Ziomek Preturi noi ale pachetelor Netfliks din Polonia

De asemenea, merită subliniat acest lucru Prețul unui plan standard indirect rămâne neschimbat. Clienții care aleg această opțiune primesc acces la materialele de calitate FullHD și capacitatea de a viziona simultan materiale pe două dispozitive.

"Când schimbăm planurile sau prețurile, în același timp lucrăm la îmbunătățirea calității utilizării Netflix și prin adăugarea de noi titluri excepționale pentru utilizatorii noștri din întreaga lume " - oferă un serviciu citat de Wirtualnemedia.EN. Noile prețuri NETFLIKS sunt valabile din joi toți clienții noi. Până în prezent vor fi soluționate în conformitate cu noile reguli din următoarea perioadă de decontare.

Utilizați Netflix în mai multe persoane? Lada va încheia acest moment

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> netflixabonamentvodstreaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu