Principal » Internet » Aveți un set de adăugiri în Firefox? Browser-ul însăși se potrivește cu dvs. lipsesc

Aveți un set de adăugiri în Firefox? Browser-ul însăși se potrivește cu dvs. lipsesc

Internet : Aveți un set de adăugiri în Firefox? Browser-ul însăși se potrivește cu dvs. lipsesc

Dacă utilizați întreaga serie de adăugiri la Firefox și credeți că probabil unii și astfel vă lipsesc sau începeți doar o aventură cu acest browser și doriți să creați o colecție de extensii utile - în curând această sarcină va fi mult mai ușoară. Computerul Bleeping returnează CFR (Caracterul Contex Recomander) sau o nouă funcție de browser, disponibilă numai în lansarea de testare. Discursul recomandărilor automate de aditivi care vor fi propuși de către utilizator pe baza site-urilor web care vizitează.

Funcționarea noii opțiuni este exact așa cum indică numele. Un utilizator care va vizita site-ul pentru care este prevăzut un adaos interesant, va fi informat cu privire la fereastra pop-up cu propunerea de a instala o nouă extensie. Aditivii propuși pot fi asociați, de exemplu, cu protecție suplimentară a vieții private sau extinderea posibilităților unei anumite pagini legate de căutare.

Exemplu de recomandări de expansiune, Sursa: Computer Bleeping.

Cu excepția cazului în teste a plecat în conformitate cu planul, noua funcție va apărea într-o ediție stabilă a browser-ului deja în Firefox 63, a cărui premieră este programată pentru a doua jumătate a lunii octombrie. Pentru moment, eficacitatea poate fi testată prin instalarea Firefox în versiunea Nightly, disponibil prin intermediul directorul nostru (de pe fila de program aveți nevoie pentru a extinde toate versiunile vizibile de pe partea dreaptă a ecranului). Cu toate acestea, este demn de amintit că pentru moment este doar o fază de testare, astfel încât acțiunea nu poate fi lipsit de erori.

Din acest loc, este de amintit faptul că noile setări legate de blocarea de urmărire a utilizatorului va debuta, de asemenea, în Firefox 63. Datorită acestui fapt, când navigați pe site-uri, utilizatorii de internet vor lăsa mai puține urme tipice. Mozilla vrea să testeze și alte metode, datorită cărora ar trebui să fie mai protejați intimitatea utilizatorilor. Cu toate acestea, implementarea produselor noi este răspândită în timp și chiar după teste de succes, unele dintre noile opțiuni vor merge la o versiune stabilă a browserului până în anul următor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu