Principal » Internet » Aveți ediția fondatorilor GeForce RTX 3090? Verificați mai bine

Aveți ediția fondatorilor GeForce RTX 3090? Verificați mai bine

Internet : Aveți ediția fondatorilor GeForce RTX 3090? Verificați mai bine

Problemele de control al calității se pot aplica fiecărui producător, dar de data aceasta a căzut pe Nvidia însăși și, mai exact, subcontractarea cardurilor grafice Ediția Fondatorilor producătoare.

Seria de ediție a fondatorilor este foarte căutată deoarece primește cele mai bune nuclee selectate. Așteptările similare se gândeau de către utilizatorul RedDita despre Nick Antonyjewet, care în copia sa observă scăderi KL.S cauzate de loviturile de temperatură de bază până la 110 grade Celsius.

Ziua arhitecturii Intel. Informații noi despre cardurile grafice dedicate

Aceasta este o valoare definitivă deasupra standardului, astfel încât utilizatorul a decis să facă schimb de termoopad în oasele memoriale, care este destul de comună. Din păcate, producătorii de plăci grafice chiar și în cele mai înalte modele pot economisi pe termopade. În cazul RTX-A 3090 miezul plăcii grafice, este foarte aproape de oasele de memorie, astfel încât căldura este descărcată prost, avem, de asemenea, un impact negativ asupra temperaturii miezului în sine. La rândul său, temperaturile osoase prea mari, în afară de necazurile de stabilitate, pot, de asemenea, să-și scurteze în mod semnificativ durata de viață (în special acest lucru aplicabil GDDR6 și GDDR6x).

Antonyjeweet După îndepărtarea răcitorului, a găsit o imagine șocantă care arată protecția degetului plasată pe oasele memoriale. Angajații utilizează astfel încât să nu părăsească amprentele la instalarea de carduri grafice. Am menționat o lungă perioadă de timp cu producătorul PowerColor. După eliminarea intrusului și schimbul de termopiri, utilizatorul observă cel mult 86 de grade pe miezul plăcii grafice. Deocamdată, situația analizează un caz unitar.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> Grafic HardwarePlobel

Recomandat
Lasă Un Comentariu