Principal » Internet » Aveți o imprimantă HP? Peste 160 de modele sunt ușor de infectat, descărcați mai bine actualizarea mai bună,

Aveți o imprimantă HP? Peste 160 de modele sunt ușor de infectat, descărcați mai bine actualizarea mai bună,

Internet : Aveți o imprimantă HP? Peste 160 de modele sunt ușor de infectat, descărcați mai bine actualizarea mai bună,

Hewlett-Packard este împărtășită cu utilizatorii de noi descoperiri legate de siguranța imprimantelor și a dispozitivelor multifuncționale. Au existat erori în software-ul care permit atacatorului să trimită un fișier artizanal imprimantei pentru a-și depăși stiva și tamponul și pentru a rula în final codul dăunător. Gapurile au fost marcate cu numerele CVE-2018-5924 și CVE-2018-5925. Ambele clasificate ca fiind critice, așa că merită interesat de ele.

HP descrie o problemă ca afectarea unor imprimante, ceea ce poate sugera probleme numai cu un mic grup de echipamente. Din păcate, în practică, este peste 160 de modele, dintre care unele sunt relativ ieftine, de obicei echipamente de casă care pot fi în mâinile celor mai mulți utilizatori. Există și altul, de data aceasta veste bună. Patchele adecvate sunt deja pregătite, astfel încât să protejați echipamentul din atac, să descărcați actualizarea corectă.

În acest scop, trebuie să vizitați mai întâi pagina cu raportul de securitate descris, unde puteți găsi un tabel cu echipament pe cale de dispariție. Dacă echipamentul se găsește pe listă, este necesar să se actualizeze software-ul. Fișierele potrivite pot fi descărcate direct de la paginile HP utilizând un motor de căutare convenabil. După atingerea fișierelor legate de un anumit dispozitiv, actualizarea va fi disponibilă în secțiunea Software-ul Hardware.

Actualizarea imprimantei HP Pagelwide 352DW.

Ca o curiozitate, merită remarcat faptul că Little HP a lansat un nou program în care utilizatorii încurajează utilizatorii să atace propriile imprimante. Pentru a găsi lacune critice care vor fi raportate companiei, puteți obține până la 10.000 de dolari. Nu este cunoscut pentru acest moment dacă vulnerabilitățile a peste 160 de imprimante descrise aici sunt deja efectul unuia dintre utilizatorii remunerației pentru descoperirea lor sau coincidența obișnuită, iar lacunele în sine au fost descoperite de HP.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Protecție software

Recomandat
Lasă Un Comentariu