Principal » Internet » Aveți bitcoins? Aveți grijă, există cei care și-au pierdut soția de ei

Aveți bitcoins? Aveți grijă, există cei care și-au pierdut soția de ei

Internet : Aveți bitcoins? Aveți grijă, există cei care și-au pierdut soția de ei

Se spune că banii nu aduc fericire, dar este mai bine să plângi în noul Mercedes decât Maluchu. După cum se poate vedea dintr-o poveste pe Reddit, cred că ar trebui să începem să inventăm ca să spunem criptocurrency. Un utilizator numit Parking_meater a decis să pornească platforma că soția lui la părăsit pentru că

..

El nu și-a vândut bitcoinele.

User Parking_meater a descris întreaga sa poveste pe Reddit. Potrivit povestii, soția a avut o pradă împotriva lui că el nu a decis să-și vândă bitcoinele atunci când prețul monedei a ajuns la 60.000 de dolari pe unitate. Parking_meater a scris pe platforma că soția avea adesea o pradă împotriva lui că nu a vândut încă Bitcoins și a încercat să se lupte înapoi la argumentarea că nu lipsesc bani și trăiesc la un nivel înalt.

Situația, cu toate acestea, a rupt complet achiziționarea de biți suplimentari de către parcare utilizator_meater. Când soția lui ia prins să adauge un alt ban portofel, ea a decis că a avut destule și se mișcă la surorile ei. Ea a interzis, de asemenea, soțul ei să-i contacteze.

Pentru că nu se știe care a fost valoarea Bitcoinului, pe care ați cumpărat-o și cât de mult putea câștiga pe ele, este greu să luați orice poziție în acest sens. Cu toate acestea, înainte de a lua o critică a oricărei părți, trebuie amintit că cursul criptogalut este extrem de instabil în comparație cu monedele tradiționale. Ca și în cazul unei piețe, trebuie să vă puteți separa emoțiile și să faceți în mod regulat analize sau vânzări la un moment dat sunt de fapt profitabile.

Utilizatorul însuși nu intenționează să-și ceară scuze soției sale pentru întreaga situație, pentru că el cere un loc bun pentru locuri bune în care putea să ia o fată. Dacă a existat un divorț, creează o situație interesantă în ceea ce privește materia financiară. Situația unei posibile diviziuni este neclară, cel puțin în cazul legii poloneze, care poate fi văzută chiar și în acest studiu. Rămâne de simpatoarea cu avocații, care vor avea în viitor tot mai multe ori contactul cu astfel de probleme.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu