Principal » Internet » Visezi despre o găleată KFC? Ordinul este mai ușor datorită noii pagini

Visezi despre o găleată KFC? Ordinul este mai ușor datorită noii pagini

Internet : Visezi despre o găleată KFC? Ordinul este mai ușor datorită noii pagini

Lanțul de restaurante KFC tocmai a introdus facilități suplimentare în comenzarea mâncărurilor dvs. online și de la dispozitive mobile. Avem deja o aplicație KFC Polonia, în care putem comanda o mâncare și acum caracteristici similare lovesc și site-ul KFC.Ro, adaptat la navigarea pe dispozitivele cu ecrane mai mici.

Noua pagină KFC este o conexiune Kfcdostawa.Ro și pagina principală a rețelei de restaurant și în forma actuală este o dezvoltare a vânzărilor mobile bine cunoscute de feluri de mâncare bine cunoscute. Imediat după introducerea paginii, putem comanda un Dana preferat, să plătiți online și să indicați locul de livrare. Plăți PayU cu carduri. În acest an, veți beneficia, de asemenea, de comenzile cunoscute din aplicație cu o recepție în restaurantul specificat, unde nu va trebui să așteptați în coadă.

Noul site KFC ar trebui să fie în primul rând convenabil și să permită imediat ordinea alimentelor. Datorită acestui lucru, nu trebuie să pierdeți timpul pentru a instala aplicația dacă vrem doar să obținem o masă rapidă. Desigur, sistemul de comandă permite personalizarea completă a comenzilor, cum să înlocuiți elementele seturilor și adăugarea aditivilor proprii, sosuri și băuturi. Meniul este foarte citit și furnizat produse. Elemente selectate frecvent și părți ale seturilor pot fi adăugate la favorite. Site-ul trebuia să fie intuitiv și, în acest sens, autorii ei din studioul de biserici care zboară UX / UI a făcut cinci.

Stâlpi ordinea tot mai multă mâncare cu livrare. Această industrie crește aproape de două ori mai mare decât an, printre altele, datorită promotorilor frecvenți ai liderilor (delicios.Pl și pizzaporttal) și eforturi ubereats. Nu ar trebui să fie surprins de faptul că KFC încearcă să obțină un pic de această piață. Numărul de comenzi prin aplicarea KFC Polska a crescut de 4 ori in acest an, asa ca va facilita cu siguranta comanda on-line va fi profitabile. Al doilea avantaj este îmbunătățirea serviciului clienți în restaurante cunoscute din viteză.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu