Principal » Internet » Mark Zuckerberg este aprins în criză: știa despre caz de ani și a amenințat cu revendicările

Mark Zuckerberg este aprins în criză: știa despre caz de ani și a amenințat cu revendicările

Internet : Mark Zuckerberg este aprins în criză: știa despre caz de ani și a amenințat cu revendicările

Imaginea unei catastrofe Facebook este în cele mai bune. După primele zile de tăcere, Mark Zuckerberg a luat în sfârșit o voce și a publicat un post în care a promis schimbări care trebuie să evite incidente similare în viitor. Înainte ca Zuckerberg să admită că abuzul a avut loc și a cerut scuze pentru ei, a încercat să folosească complet alte metode pentru a preveni criza.

Carole Cadwalladr, care, împreună cu alarmistul Christopher Wylie, a petrecut un an care lucrează la cazul Analytica Cambridge, a recunoscut că reprezentanții Facebook înainte de publicarea proceselor amenințate. Jurnalistul a dat aceste informații într-o conversație cu CBSN. Potrivit ei, serviciul lui Marek Zuckerberg știa despre abuz de ani de zile și nu a făcut nimic despre el, iar toate declarațiile Zuckerberg din poziția publicată anterior sunt cu siguranță târziu. Cadwalladr chiar susține că încercarea de a reduce cazul cu intimidarea este o procedură standard pentru scăderea crizelor legate de Facebook:

Un model repetat care poate fi observat în cazul Facebook: încearcă să dezactiveze complet materia și când nu există ieșire, acordarea vinovată. Ar putea face mai bine.

În plus, de la Marek Zuckerberga, este de așteptat ca ei să se confrunte cu o dezbatere de televiziune. Canalul 4 News a trimis o scrisoare deschisă șefului Facebook, în care sugerează că apariția în program este aproape datoria sa. Presiunea se simt, de asemenea, din partea politicienilor. Ravi Shankar Prasad, ministrul indian al tehnologiei informației, a declarat direct că, în cazul în care confidențialitatea datelor din India a fost încălcată, nimic nu l-ar împiedica înainte de a prezenta o reclamație.

Dragă Mark Zuckerberg, de la @ Jonsnowc4. băutură.stare de nervozitate.Com / g6vcrnm5kg

- Canalul 4 News (@ Channel4News) La 22 martie 2018, în perioada inițială a crizei Mark Zuckerberg a fost mare absent. Mulți în necredință au cerut unde fondatorul Facebook a fost activat când serviciul este sub foc din toate părțile. În cele din urmă, a fost publicată o declarație cu scuze, dar după cum se dovedește, a fost precedată de încercări de a intimida oamenii care au contribuit la divulgarea Analytica Cambridge. Deocamdată, totuși, răspunsul lui Zuckerberg pe Știri deschise Canal 4.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu