Principal » Internet » Mario Tour carduri în cele din urmă cu modul multiplayer. Ca și cum, pentru că există mai multe cârlige

Mario Tour carduri în cele din urmă cu modul multiplayer. Ca și cum, pentru că există mai multe cârlige

Internet : Mario Tour carduri în cele din urmă cu modul multiplayer. Ca și cum, pentru că există mai multe cârlige

Puteți concura deja în cărțile de turneu Mario cu prietenii dvs. în timp real. Dar în câteva condiții.

Mario Tour Cards a aterizat pe smartphone-uri la sfârșitul lunii septembrie 2019 și cred că mulți - cei care au trecut. Este absurd pentru mine că versiunea mobilă a jocului, a cărei cea mai mare putere a fost întotdeauna posibilitatea concurenței cu alți jucători, a fost lipsită de un mod real real. Guitar Hero fără sunet ar fi doar un pic mai puțin fără sens pentru mine.

Din fericire, Nintendo încet încet, dar - bine - încet. Aproape trei luni de așteptare pentru orice preluat în acest subiect, pasul este doar începutul, deoarece există mai multe cârlige.

Cârlig No. 1: Mario Tour Cards are un mod beta Dorm

Nintendo, loial, avertizează că un nou mod multiplayer poate fi încă umplut cu erori. Compania calculează probleme potențiale, cum ar fi conexiunea instabilă la server și atârnă ca joc liber sau rupt în mod corespunzător.

Testele vor dura până la 26 decembrie.

Cârlig No. 2: Mario Tour Card are un multiplayer numai pentru platati

Testele sunt deschise, dar toată lumea interesată se pot alătura. Acestea au fost rezervate abonaților cardurilor Mario Tour Gold Pass, care sunt la prețuri la 23,99 PLN pe lună. Consolarea ușoară este că cei care nu au făcut încă acest lucru pot profita de perioada de încercare de 2 săptămâni.

Nintendo, prin urmare, sperând că jucătorii vor fi îmbrăcați în greșeli și vor plăti pentru el. Mile.

Cârlig No. 3: uitați-vă imediat progresul

creanțele japoneze că alte reguli se pot aplica în versiunea finală a Multiplayer. Prin urmare, toate realizările obținute în timpul testării vor fi resetate.

Cuvânt: plată, va juca doar pentru câteva zile cu greșeli, iar la final nu îl aveți.

Mario Tour Card poate fi găsit în baza de date a programului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu