Principal » Internet » Mario Golf: Tour World - Wells 3D

Mario Golf: Tour World - Wells 3D

Internet : Mario Golf: Tour World - Wells 3D

Lansarea Mario Golf: World Tour, adică ultima poziție de sport cu protagoniștii asociate cu un duo hidraulic de neînlocuit, debutând într-o versiune pe o consolă 3DS portabilă, mă întreb cât de distractiv poate da-mi un produs bazat pe fenomenul care în Polonia este cunoscut, dar popularitate fotbal nivel nu poate conta. Este clar că conduceți cu precizie o minge la găurile ulterioare folosind unelte adecvate și, astfel, cu diferite caracteristici. Ei bine, sa dovedit că unul inconspicuos din punctul de vedere al proiectului mediu Kowalski poate trage ore întregi, amintește de momentele petrecute cu golf pe GCN și Pegasus.

[1/2

Distracția a fost împărțită în principiu pe două porții. Unul este un joc imediat, unde preia fie pe cele mai cunoscute și populare personaje Nintendo pentru a încerca să obțină cel mai puțin număr de lovituri, consola Poarlywalizować pe numărul de găuri câștigate, cât mai curând posibil pentru a depăși terenul de golf de date sau pentru a merge la puncte în un joc. Aici câștigăm monede, utile în magazin, desigur, precum și elemente suplimentare. Aici veți găsi, de asemenea, modul de provocări, care umple treptat este mai mult numerar. Adăugat la această competiție și turnee de rețea. A doua opțiune este un club de golf, după care ne mutăm ca digital alter ego sau Mii Ludek. Cariera e de rahat, pentru că, în afară de participarea la următoarea competiție pentru monedele de aur dobândesc un echipament chiar mai bun, plătindu-se numai pentru formular. Lipsesc câteva sfaturi despre unde să mergem după aceea, dar dacă vine vorba de jocul, titlul general este destul de abordabil și toată lumea ar trebui să fie rapid după câteva momente cel puțin să prindă fundațiile necesare.

[1/2

Când cineva dorește să joace o petrecere non-legitimă la câteva minute, la setările automate, când sistemul selectează stick-uri, plus alte probleme importante, el joacă plăcut. Dar, desigur, diavolul este în detaliu, prin urmare, încercarea de perfecțiune este obligatorie pentru a cârlig de tutoriale plus petrece unele provocări de timp. Ca și în golf, se află în considerare nu numai lucruri precum distanța de la steag, dar și, printre altele, teren, vânt sau cum să lovească mingea. Direcția setărilor de caractere este selectată, precum și rezistența (sistemul de impact intuitiv bazat pe răspunsul la cel mai bun moment). În clubul vă puteți simți ușor ca în RPG-ul japonez, atunci când Heros înainte de a lupta are grijă de echipamente adecvate, în căutarea în magazin înainte de a trece la o luptă, în acest caz, sportiv. Interesant, printre masele de a obține stick-uri mai bune, bile sau elemente de garderobă, care afectează statisticile, vor exista, de asemenea, obiecte de obicei axat pe divertisment, pentru sarcina pur și simplu schimba formularul efectuat nu știu.

[1/2

Fanii cunoscuți Regatul Mario sunt în mod natural nu realitățile noastre uneori trist, motiv pentru care nimeni nu ar trebui să surprindă câmpurile foarte personalizate, lângă acestea complet normale. Diferitele particularități se răspândesc peste pista pregătită în multe scene interesante și bine-cunoscute dotate cu un gameplay grozav, oferindu-i o natură mai relaxantă. Are cineva prefera capcana în sine sau spațiul plin de monede pentru a se întâlni, găsi ceva pentru tine. În planificarea cursului acțiunilor ulterioare ale diferitelor proiecții utile asupra acțiunii, personajele pot fi în ecranul de rezoluție scăzută, chiar dacă versiunea 3DS XL vine - a. Pur și simplu adesea imaginea este indistinctă, și asta nu vine întotdeauna o cameră confortabilă. Adesea caracterul aproximativ al mesajului mai mare de postarea ecranului, blocând vizualizarea. Uita-te cu senzori de mișcare, înclinându-se Konsolkę, mai degrabă curiozitate. Efectul 3D, de asemenea, nu bate, fără a adăuga la fotografii de precizie.

[1/2

Când funcționează, modul online oferă o mulțime de bucurie, oferind concurență cu jucător de golf din întreaga lume. Problemele de conectare ar trebui să fie aruncate într-o fază timpurie a prezenței titlului pe piață. Doar intrarea în magazine și cu timpul Nintendo va îmbunătăți eficiența infrastructurii. Participați la turneele din club, modul gratuit de joc și, probabil, și încercați mâna dvs. la propriile dvs. evenimente la care invitați un grup de prieteni. Trebuie să fie luată în considerare, totuși, că este vorba despre distracția asincronă, unde toate acțiunile jucătorilor sunt trimise pe servere sub formă de fantome, unde mai târziu vor fi colectate pe consolele altora. Grafic, corpul de iluminat se bucură de ochi, toate caracterele sunt animate în mod ideal, și, de asemenea, vorbind în mod adecvat, dar voi repeta ca o a treia dimensiune notabilă nu face o impresie mai mare aici, iar granulației unor fotografii pentru forțele de acțiune prea mult să se gândească despre împușcat ulterioare.

[1/2

Dacă cineva iubește cu adevărat eroii lui Nintendo și căutând titlul cu care ar putea petrece câteva momente mai lungi (ca standard după 18 găuri), portabil Mario Golf: turul mondial pare a fi o alegere interesantă. La prima vedere, nu puteți vedea acest lucru, dar proiectul este extins, iar în viitor putem căuta în continuare numeroase adăugiri. Pe de altă parte, trebuie să țineți cont de faptul că disciplina sportivă prezentată nu face apel la nimeni, oarecum plictisită. Un pic ca și cu pescuitul - unele dragoste, alții nu văd în acest sens. Dacă nu ați așteptat acest proiect, probabil că voi merge mai departe de el indiferent, și este un pic de rușine la urma urmei. Pe cât posibil, merită verificat pentru că poate trage.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaminggra

Recomandat
Lasă Un Comentariu