Principal » Internet » Google Maps din nou sursa de confuzie. Mirele aproape sa căsătorit cu o altă femeie

Google Maps din nou sursa de confuzie. Mirele aproape sa căsătorit cu o altă femeie

Internet : Google Maps din nou sursa de confuzie. Mirele aproape sa căsătorit cu o altă femeie

Bazându-se pe navigație nu este niciodată cea mai bună idee. Deși acest tip de software este din ce în ce mai avansat, nu suntem siguri că ne va conduce întotdeauna acolo unde ar trebui. Cel mai bine demonstrează un exemplu din Indonezia, unde un bărbat, ghidat rău de Google Maps, aproape căsătorit nu este logodnicul său.

După cum sa raportat de către Indian Express, un om care merge la o petrecere de nuntă împreună cu oaspeții săi, a fost rănit rău prin Hărți Google. Ca rezultat, toți s-au găsit în locul greșit, pe o ceremonie complet diferită. Mireasa însăși nu a observat că ceva este greșit pentru că era pregătită. Doar discuțiile dintre oaspeți au realizat pe toți că ceva este greșit și nu sunt la această admitere pe care ar trebui să fie.

Cu toate că în acest stadiu, problema pare absurd, în cele din urmă, datorită intervenției unuia dintre invitați, mirele împreună cu familia sa, sa retras de la acceptarea necorespunzătoare. În plus, oamenii care sărbătoresc o altă ocazie au fost atât de politicoși încât au ajutat chiar și străini să ajungă la nuntele potrivite pentru ei.

Puteți surprinde faptul că mirele nu a observat imediat că ceva este greșit, dar să ne amintim că vorbim despre cultura Indoneziei. În această țară, căsătoriile aranjate sunt încă foarte populare, care adesea se cunosc reciproc în ziua angajamentului, eventual o cină scurtă înainte de o decizie de combinare a familiilor.

Pentru mulți oameni, va fi apă pe afirmații de moară că nu ar trebui să aveți prea multă navigare. Este greu să fii de acord cu ei, uitându-se la alte povestiri nefericite cu Google Harta. Este suficient să reamintim situația în care șoferul a avut încredere în navigare prea mult, ceea ce a cauzat apa. Pasagerii au reușit să iasă din această situație, din păcate, un om care conduce vehiculul nu a supraviețuit accidentului.

Un incident similar a avut loc, de asemenea, anul trecut în Minneapolis, unde navigația a condus un om direct la râul înghețat. Mulți șoferi vor confirma, de asemenea, că Hărțile Google pot conduce literalmente în domeniu.

Având în vedere situațiile menționate, facem apel la cititorii noștri pentru a păstra un pic de scepticism împotriva rutelor desemnate de Google Maps. Noi întotdeauna asigurat, și nu ne-ar dori să raporteze alte cazuri, sub avertizare.

Google Maps pe Android și IOS sunt disponibile în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu