Principal » Internet » Google Maps cu noi caracteristici. Va fi mai convenabil

Google Maps cu noi caracteristici. Va fi mai convenabil

Internet : Google Maps cu noi caracteristici. Va fi mai convenabil

Hărțile Google oferă caracteristici noi pentru dispozitivele iOS. Google nu are nici o rezistență la implementarea rapidă a noutăți pe smartphone-uri competitive. După instalarea actualizării, newait-urile ne așteaptă.

Google Maps pe iPhone 'y și iPady au widget-uri noi. Ei trebuie să permită utilizarea rapidă a hărții Google. Primul dintre acestea este "verificați înainte de ieșire ", adică comanda rapidă la aplicația însăși care arată o mică zonă de tăiere. Datorită dimensiunii mici a hărții afișate, îl puteți trata ca înlocuitor pentru icoanele obișnuite Google Map.

Al doilea din noile widget-uri pare a fi mult mai interesant. Vorbim despre funcția "Găsiți locuri în apropiere ". Ne oferă posibilitatea de a folosi convenabil motorul de căutare Google Harta. În plus, vă permite să afișați lista punctelor de catering din apropiere și a posturilor de combustibil. În plus, widgetul are două butoane - "DOM " și "Operațiunea " care permit un clic pentru a seta navigarea în două locuri indicate.

Noile widget-uri sunt în primul rând convenționale pentru utilizatori. Fiecare comandă rapidă crește ergonomia utilizării telefonului, care poate fi relevantă pentru persoanele care călătoresc foarte mult și se întâmplă adesea să meargă la Harta Google.

Utilizatorii Apple pot folosi deja noi widget-uri. Pentru a le putea folosi, vă rugăm să descărcați cea mai recentă actualizare Google Map despre iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> GoogleIphoneApple software

Recomandat
Lasă Un Comentariu