Principal » Internet » Hărți Google cu comenzi vocale mai bune. Navigarea acceptă asistentul Google

Hărți Google cu comenzi vocale mai bune. Navigarea acceptă asistentul Google

Internet : Hărți Google cu comenzi vocale mai bune. Navigarea acceptă asistentul Google

O metodă convenabilă de introducere a datelor la conducerea unei mașini sunt comenzi vocale. Ele vă permit să interacționați cu sistemele fără a vă îndepărta mâinile de la volan și vederea de pe șosea. Prin urmare, cel nou, care tocmai a merge la Google Maps ar trebui să faciliteze viața multor șoferi.

Google Maps de la care puteți utiliza pe fiecare smartphone cu Android și IOS, au devenit o navigație majoră a mașinilor pentru mulți oameni. Ei oferă deja suport pentru comenzile vocale care vă permit să selectați rapid destinația sau să afișați stațiile de gaz din apropiere. Cu toate acestea, capacitățile lor sunt încă prea limitate pentru a vorbi despre serviciul complet vocal. Scenariile selectate încă necesită atingerea ecranului smartphone-ului, mai ales dacă acesta este utilizat pentru un centru multimedia - NP. Începând cu redarea albumului dvs. preferat.

Navigarea cu Asistentul Google

În cadrul târgului Las Vegas din Las Vegas, Google a anunțat oficial introducerea unui asistent Google pentru a naviga. Discursul unei integrări reale, care se va traduce în noi oportunități de voce. În cele din urmă, schimbările pot face șoferul să nu ajungă la smartphone deloc în timp ce conduceți o mașină - toate activitățile funcționează folosind vocea.

Asistent Google în navigație. (Sursa: Androidpolice.Com)

Google Assistant permite m.în. control al playerului muzical, de a citi și răspunde la mesaje, adăugați se oprește atunci când călătoresc sau partajarea prietenii cu navigare curent. Este de remarcat în minte faptul că pe mesaje nu se limitează numai la SMS. Funcționează cu majoritatea celor mai populari mesageri - Whatsapp, Facebook Messenger, Hangouts, Telegram sau Viber. Da, suportul nou și mai extinse de voce în Hărți Google vă permite să rulați o conversație text pe Facebook, fără a scoate mâinile de pe volan.

O caracteristică nouă este disponibilă în curând în Polonia

După cum sa menționat de poliția Android, primii utilizatori pot folosi acum asistentul Google de Navigare. Cu toate acestea, nu este disponibil oficial în Polonia. Acest lucru nu înseamnă că vom aștepta o lungă perioadă de timp pentru funcția care a făcut debutul în SUA. Informațiile anterioare indică faptul că deja la jumătatea lunii ianuarie, asistentul Google va debuta în Polonia. Privind la vestea că doar a mers la Google Map, puteți spune doar că promite să fie foarte interesant.

Puteți găsi cea mai recentă versiune a Harta Google în catalogul nostru. Aplicația este disponibilă pe dispozitivele Android și IOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu