Principal » Internet » Google Maps va arăta unde puteți găsi varul scuterului electric. Acum și în Polonia

Google Maps va arăta unde puteți găsi varul scuterului electric. Acum și în Polonia

Internet : Google Maps va arăta unde puteți găsi varul scuterului electric. Acum și în Polonia

Popularitatea crescândă a vehiculelor electrice mici nu a scăpat de atenția Google, care și-a integrat deja hărțile cu serviciul de var cu ceva timp în urmă. Cooperarea giganților a fost extinsă, datorită cărora scuterele populare pot fi găsite în noi orașe. Au fost și orașe poloneze.

Google informează că hărțile vă permit să găsiți scutere electrice lime deja în peste 80 de orașe din întreaga lume. Această listă include Varșovia, Poznań și Wrocław sau locurile în care varia a făcut debutul la sfârșitul anului trecut.

Din alte orașe europene, merită menționat Londra, Viena, Stockholm, Madrid sau Paris.

Cum să găsiți un var de scuter în Google Maps?

Pentru a utiliza noua funcție, căutați un traseu către un anumit loc și mergeți la marcajul de transport public. Dacă există un scuter în zona imediată, hărțile o oferă, cu excepția unui autobuz, tramvai, Ubera și alte transporturi publice.

Aplicația va indica nu numai distanța de la scutere, ci și încărcarea bateriei și cheltuielile estimate.

Rezervați un scuter din Google Maps Nu puteți, dar după ce faceți clic pe lime și utilizatorul va fi mutat într-o aplicație adecvată (sau magazin de la care îl va descărca).

Utilizatorii Android și IOS pot folosi deja noi funcții în întreaga lume. Google promite că sprijinul pentru orașele ulterioare în care variază în mod regulat la hărți. Având în vedere că vorbim despre acum pentru moment. 80 de orașe cu peste 130, gigantul încă trebuie să completeze.

[Frame Cea mai recentă versiune a Google Maps poate fi găsită în baza noastră de date pentru Android și iOS

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu