Principal » Internet » Google Maps va arăta unde să închirieze o bicicletă de oraș. Lucrări noi în Varșovia

Google Maps va arăta unde să închirieze o bicicletă de oraș. Lucrări noi în Varșovia

Internet : Google Maps va arăta unde să închirieze o bicicletă de oraș. Lucrări noi în Varșovia

Google Maps primesc o altă funcție utilă. De data aceasta, ea va mulțumi pe cei cărora le place să închirieze bicicletele orașului. Pe hartă, informații despre punctele de împrumut, împreună cu informații despre numărul de biciclete disponibile. Nou este introdus în 24 de orașe din 16 țări și de data aceasta au existat polonezi printre ei.

În Polonia, informații despre bicicletele urbane vor fi disponibile numai în Varșovia. În străinătate, cu toate acestea, printre altele din Barcelona, ​​Berlin, Budapesta, Londra, Madrid și Viena. Acum este anunțat, totuși, extinderea serviciului despre următoarele orașe, astfel încât în ​​informațiile viitoare pe hartă vor fi și mai mult.

[1/2 puncte Veturilo din Varșovia.

Pentru a vedea cum funcționează sistemul în Polonia, pur și simplu introduceți în motorul de căutare de pe cuvântul smartphone Veturilo, care este numele sistemului de închiriere urbană din Varșovia. Pe hartă vor fi toate punctele în care puteți închiria biciclete și pe listă posibilitatea de a planifica traseul la un anumit punct împreună cu informații suplimentare. Printre acestea, contorul disponibil la un moment dat.

Google Maps și știri pentru călători

Merită să reamintim că există și alte produse noi care sunt utile atunci când se mișcă în jurul orașului recent. Recent, pe hartă, puteți verifica dacă un autobuz sau un tren nu este aglomerat. Puteți citi mai multe despre această modificare într-o publicație separată.

Hărțile Google pe Android și IOS pot fi găsite în catalogul nostru de aplicații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu