Principal » Internet » Google Maps vor afișa un drum bine luminat - noaptea de conducere mai sigură

Google Maps vor afișa un drum bine luminat - noaptea de conducere mai sigură

Internet : Google Maps vor afișa un drum bine luminat - noaptea de conducere mai sigură

Google Maps vor facilita călătoria pe timp de noapte. Cea mai recentă versiune a aplicației indică faptul că va apărea o nouă opțiune "iluminat " pe hartă. Această facilitate, datorită cărora selecția unui drum mai sigur după întuneric va fi mai simplu - harta arată pe care străzile nu vă puteți plânge de lipsa unui lanternă.

Funcția nu este încă disponibilă, dar pregătirea pentru includerea sa indică fragmente de cod în Google 10 hărți.31 în beta. APK a fost examinat de către site-ul dezvoltatorilor XDA și a observat în numărul de șiruri noi. Acestea se referă la un strat inaccesibil, care încorporează pe harta pe harta pe străzile galbene, cu iluminare bună.

Google Maps este o soluție excelentă pentru fiecare șofer, cu condiția ca dispozitivul utilizatorului să aibă software-ul antivirus drept pentru a scana rețelele publice Wi-Fi.

Nu se știe dacă o lumină va fi luată în considerare atunci când planificarea automată a traseului. În afară de aceasta, informațiile despre drumurile bine luminate pot fi utile, cu toate acestea, atât șoferii, cât și pietonii, care se pot traduce într-o siguranță sporită.

Corzi noi în Google Maps Beta, Sursa: XDA Developers.

Printre șiruri de caractere există și mesaje care avertizează utilizatorul că "într-o anumită zonă nu are nicio informație despre iluminare ". Prin urmare, se poate presupune că (cel puțin inițial) informații despre iluminatul drumurilor se vor aplica numai pe străzile principale din orașele mari.

După cum sugerează dezvoltatorii XDA, informațiile privind iluminatul rutier pot apăsa mai întâi utilizatorii Google Hartă din India, unde se observă multe accidente, printre altele datorită lipsei străzilor. Mai târziu, cu toate acestea, cu siguranță, disponibilitatea unui nou strat va fi extins la alte piețe.

Deocamdată, nu există date cunoscute, dar ținând cont de dezvoltarea dinamică a hărții Google Recent, puteți presupune că în ceea ce privește aspectul stratului "iluminat " în primele regiuni va trebui să așteptați cel mult câteva săptămâni.

Hărțile Google sunt disponibile pentru descărcare din directorul nostru de aplicații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareShandHmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu