Principal » Internet » Google Maps pe Android vă va arăta să vă locuiți prietenilor

Google Maps pe Android vă va arăta să vă locuiți prietenilor

Internet : Google Maps pe Android vă va arăta să vă locuiți prietenilor

Google destul de des emite actualizări la aplicațiile dvs. Android. Îndepărtați în principal erorile găsite. Noua versiune a hărții pe Android, totuși, aduce o injecție a disputelor de produse noi. Cea mai importantă actualizare se afișează chiar pe harta prietenilor noștri sau pe o modalitate mai convenabilă de a adăuga fotografii noi.

Până în prezent, în aplicația Hartă, am putea selecta adresa casei noastre sau a muncii noastre. A permis găsirea mult mai rapidă și determinarea traseului spre locul de reședință. Cu toate acestea, o mulțime de comentarii au influențat Google că aplicația nu permite o desemnare la fel de simplă a unui prieten unui prieten. Noua versiune introduce în cele din urmă schimbări.

Sursa: Androidpolice.COM

Nu mai trebuie să introducem în mod manual adresele, acestea vor fi descărcate automat din contactele noastre și pe hartă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un prieten care suntem interesați.

Al doilea, noutatea mai mare este mai ușor de adăugat fotografii. Mergi la o opțiune care vă permite să vizualizați fotografii dintr-un anumit loc, o caracteristică va fi afișată pentru a încărca propriile fotografii dintr-un anumit loc. Se pare că a fost scos din rețeaua socială, suntem chiar încurajați să adăugăm fotografii.

Sursa: Androidpolice.COM

În setările veți găsi opțiunea de a activa notificările. Acum vom putea obține notificări cu privire la traficul oprit pe o anumită stradă, blocaje de trafic, schimbări în mișcare sau vom obține, de asemenea, sugestii că merită să aruncați imagini ale unui loc dat pe serverele Google.

Versiune nouă, marcată cu numărul 9.25.1, acestea sunt și patch-uri mai mici. Ele afectează în principal stabilitatea muncii și elimină erorile detectate. Puteți găsi aplicația în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu