Principal » Internet » Google Maps Vera Waze în Android Auto. Compararea navigației GPS în vacanță

Google Maps Vera Waze în Android Auto. Compararea navigației GPS în vacanță

Internet : Google Maps Vera Waze în Android Auto. Compararea navigației GPS în vacanță

Călătoria la vacanță cu mașina este o serie de preparate. Printre acestea va fi cu siguranta timp pentru a planifica o excursie, inclusiv selectarea cererilor de navigatie. Deși unii vor pune probabil pe navigația clasică GPS, majoritatea vor beneficia probabil de smartphone-uri și unele dintre integrarea cu vehiculul, de exemplu datorită sistemului auto Android.

Aici nu aveți o alegere mare: puteți utiliza Google Hartă sau Navigare Waze. Ambele aplicații ne vor conduce efectiv la obiectiv, dar posibilitățile lor și modul de serviciu sunt diferite, ceea ce face unul sau celălalt program să satisfacă șoferii cu alte cerințe. Prin urmare, pentru a facilita alegerea, m-am uitat la ambele programe și am analizat avantajele și dezavantajele acestora.

Planificarea traseului

Primele diferențe sunt deja vizibile la etapa de planificare a traseului. Pentru ambele Google Harta și Waze, putem folosi adresa de apelare vocală, dar din observația mea, interpretarea comenzii rulează mai eficient în Google Maps. Etapa de căutare a țintei de traseu diferă de asemenea de o parte vizuală și, în opinia mea, o diferență mai importantă.

[1/2 Planificarea traseului în Hărți Google.

După ce indică un obiectiv interesant, Google Maps afișa timpul de conducere prognozat și distanța pe ecran, o propunere pentru mai multe rute pe hartă, împreună cu blocaje de trafic, camere de drum și de viteză și opțiuni suplimentare datorită informațiilor direct de la Google: rating destinație ( în cazul în care obiectivul este, de exemplu, o destinație turistică) și posibilitatea de a face un apel telefonic la obiect.

Vaza este mai slabă în acest unghi. După căutarea destinației, obiectul apare pe hartă, dar într-o mare aproximație, care arată numai în jurul destinației. Informațiile sunt afișate pentru această adresă completă și o comandă rapidă convenabilă la lista de parcare de la site-ul de destinație.

navigare

În timpul navigației, avem o luptă echilibrată. Atât Google Maps, cât și Waze prezintă hărți clare și un traseu desemnat, dar și aici sunt probabil diferențele. Din observația mea de Google Maps, ele reacționează mai rapid pentru a schimba direcția de conducere auto la intersecțiile. De exemplu, atunci când conduceți după un sens giratoriu, hărți aproape în mod regulat rotiți imaginea în funcție de poziția vehiculului. Waze o face mai lentă și, uneori, prin salturi și limite, care pot împiedica interpretarea instrucțiunilor de pe ecran.

Culorile de zi cu zi în Hărți Google.

Informațiile despre traseu sunt, de asemenea, afișate ușor. Datorită specificității Auto Android, în ambele cazuri instrucțiunile sunt afișate pe un fascicul distins. În cazul Google Map, vom primi informații despre manevrele ulterioare, și înainte de intersecții, există, de asemenea, un mic culoar asistent.

Navigarea Waze în modul de culori zilnice.

De fapt, este o informație mai clară despre distanța rămasă și timpul de conducere. Adăugați la aceste informații care nu este (încă) în Hărți Google în Android Auto: Indicator de viteză și comenzi rapide pentru a raporta amenințările pe șosea, ca mai târziu în această comparație.

Modul de noapte în Hărți Google.

Atât oferta de navigație, desigur, modul de noapte. În cazul hărților Google, o hartă foarte întunecată a hărții și o suprafață verde închis, cu informații despre următoarea manuaster. Într-o vază, aceste informații sunt afișate practic pe un fundal negru, dar harta este mult mai strălucitoare. În cazul meu, colorarea ei nu este o problemă. Mai mult decât atât, Google Maps în acest caz, prea întunecat și acest vas oferă o soluție clară.

Modul de noapte în Waze Navigare.

Îmi imaginez că depinde mult de calitatea, claritatea și posibilitatea sistemului de infotainment al ecranului de ajustare în mașina dvs. Este posibil ca atunci când conduceți pe drumuri nelimitate în mijlocul nopții, în unele cazuri, culorile relativ luminoase ale vazei hărții de noapte se pot dovedi a fi jenante.

Avans

Din păcate, cea mai comună călătorie nu se desfășoară în plină pace. Este foarte posibil ca pe traseul să lovească un târg, lucrări de drum sau un centru al orașului. Atât Google Maps, cât și Waze afișează aceste informații pe hartă, dar acest lucru este mult mai ușor de citit.

Pe ecranul de ecran de mai sus, vedem informații despre aceeași cullet pe secțiunea Katowice a autostrăzii A4. Când atingeți o pictogramă pe ecran eveniment, Google Maps va trece automat la vizualizarea 2D și nu prezintă nici o informație suplimentară.

Informații slabe despre accident în Hărți Google, în plus numai în vizualizarea 2D.

În vaza aceleași informații este mult mai ușor de citit: în primul rând, suntem într-o vedere tridimensională, în al doilea rând evenimentul în sine se distinge pe hartă prin întunecarea zona rămasă, precum și informații cu privire la distanța de la eveniment apare și pe Monitorul.

Un avantaj similar Waze 'și poate fi văzut chiar și atunci când se apropie de blocajele de trafic. În hărțile Google, putem vedea pe o hartă roșie sau o culoare maro, indicând o mare compactare a vehiculelor, în timp ce într-o vază - o viteză suplimentară a vehiculului pe diferite secțiuni ale unui drum porcut.

Accident în Waze: O distincție clară pe hartă și informații despre distanță.

Despre camerele de viteză sunt disponibile în ambele aplicații, dar în Google Maps numai recent. Funcția nu este încă precipitată, iar un exemplu este să citiți informații despre camera de viteză exact în momentul trecerii sale. În vaza, mesajele sunt mai clare și livrate cu mult mai mult în avans.

Goluri noi

Determinarea unui nou obiectiv în timp ce conduceți în opinia mea este mai ușor de citit pentru Harta Google. Dorința de a căuta o stație de benzină lângă calea rezultă în afișarea listei obiectelor și hărților, care vă permite să verificați rapid unde sunt aranjate.

[1/2 Căutarea unei benzinari în apropierea traseului în Google Maps.

Aceeași opțiune în rezultatele vaza într-o listă completă cu ecran de stații de gaz, împreună cu distanțe de la un anumit loc, dar în acest stadiu, fără o previzualizare clară pe hartă. Pe de o parte, nu este necesar, dar în Google Maps a existat un loc pe el și nu cred că prea multe informații au fost afișate pe ecran. Plus pentru Harta Google.

Opțiuni suplimentare

Merită să știți că nu toate opțiunile Google Map pot fi găsite într-o vază și invers. Un exemplu de astfel de funcții în Hărți Google este abilitatea de a afișa navigarea în modul satelit. În opinia mea, acest lucru ar trebui să fie tratat doar ca o curiozitate, deoarece traseul prezentat nu aparține celor mai răescă.

Vizualizare prin satelit în Hărți Google.

Waze oferă funcții eficiente de funcționare "rețele sociale ". În mod similar, ca de exemplu în Yanosik, șoferii pot raporta pericole pe drum, dopuri, radare sau controale ale poliției, în mod independent, informarea participanților rămași. În hărțile Google, o soluție similară este deja testată, dar, în primul rând, merge doar la smartphone-uri și pentru integrarea cu Android Auto va trebui să așteptați mai mult.

Un avantaj al unei greutăți pe hărți: posibilitatea de a raporta amenințări pe drum.

Google Maps sau Waze - Ce să alegeți în călătoria de vacanță?

Știm deja dezavantajele și avantajele Google Maps și a mașinii în Android Auto. Ce aplicație este în valoare de a alege această călătorie? Cât de des în astfel de cazuri este posibil - depinde. Nevoile șoferului și a așteptărilor sunt importante pentru navigare.

Dacă GPS-ul din mașină trebuie să fie folosit pentru a indica în mod eficient un traseu și, dacă este necesar pentru a ajuta la desemnarea unui mic ocol pentru a vizita rapid cea mai apropiată stație de benzină, în opinia mea, cu siguranță mai bine Google Maps. Baza obiectelor este atât de mare, ca și în motorul de căutare Google însăși și există o etapă de planificare a traseului citită, un asistent de banda și o rotație mai rapidă a hărților manevrelor.

Alegerea unei cereri de navigare automată Android.

În cazul în care, pe de altă parte, în plus față de navigarea în sine, informațiile curente despre radare, accidente, poliția și alte amenințări, și de modul în care, ar dori să contribuie la știri, doar prin raportarea sau confirmând - este în valoare de dărnicia o șansă de a naviga vaza.

Este demn de știut că între Google Maps și vaza în Android Auto pot fi comutate în câteva secunde. Instalarea atât a navigației pe telefonul smartphone, cât și auto-testarea capacităților lor (chiar și pe diferite secțiuni ale aceluiași, traseul mai lung) nu este atât de problematic. Așa că vă încurajez să experimentați și să alegeți această opțiune care introduce exact nevoile dvs. individuale.

Google Maps, Waze și Android Auto sunt disponibile pentru descărcare din directorul nostru de aplicații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporadynektechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu