Principal » Internet » Google Maps primește un hashtagi. Găsirea unui loc interesant este să fie mai ușor acum

Google Maps primește un hashtagi. Găsirea unui loc interesant este să fie mai ușor acum

Internet : Google Maps primește un hashtagi. Găsirea unui loc interesant este să fie mai ușor acum

Google Maps s-a putut deveni un anumit site de rețele sociale? Google, după anunțarea Comunicatorului încorporat, a adăugat la serviciul său pentru Hashtags. Nou este de a vă încuraja să împărtășiți opiniile despre locurile vizitate, precum și în teorie pentru a facilita căutarea anumitor locuri în locație.

Google are deja mai multe încercări de a crea o rețea socială și / sau un comunicator care va reuși aproape de Facebook sau Whatsappa. În ciuda experienței uriașe din serviciile de internet, aceste teste nu s-au încheiat niciodată cu succesul așteptat. Cu toate acestea, opiniile vor apărea că din nou Google încearcă să construiască o comunitate puternică, de data aceasta folosind cea mai mare popularitate a hărților lor.

Sursa: TechCrunch.COM

Google Maps este plasat pe card pentru dvs., în care intrările vor apărea pe promoții, opiniile prietenilor și alte informații importante referitoare la locul observat. În plus, după cum am menționat în introducere, există un mesagerie instantanee încorporată, care permite contactul cu companiile, fără a fi nevoie să folosească mesajele foto Facebook sau terță parte.

Acum, la grupul de știri pe care se poate asocia cu rețele sociale, vă puteți alătura hashtagi. Ele sunt de a ajuta descrie un loc specific și să acorde o atenție la elementele selectate. De exemplu, în Descrierea restaurantului, puteți adăuga: #taio # vegan sau #najepzychkebabab. Google recomandă adăugarea acestora la sfârșitul opiniei. În plus, hatchagele utilizate ar trebui să fie concrete. Adăugarea de cuvinte, cum ar fi pe Instagram, în stilul #Love sau # Food, nu va ajuta alți utilizatori. După ce faceți clic pe hashtag-ul selectat, locațiile descrise în același mod vor fi afișate.

NEW apare în aplicația Android. În curând, ar trebui să atingă și dispozitive iOS. Datorită faptului că funcția de partajare este treptat, nu toată lumea are acces la ea. Da, Hashtags poate fi de ajutor. Deși nu există nici o lipsă de comentarii că aceasta este o altă funcție inutilă, care trebuie să încurajeze utilizatorii să interacționeze, creând ceva ca un site de socializare.

Puteți găsi cea mai recentă versiune a Harta Google în catalogul nostru. Aplicația este disponibilă pe Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu