Principal » Internet » Hărți 3D Lite - melodii GPS pentru biciclete, excursii, schiuri și outdoor

Hărți 3D Lite - melodii GPS pentru biciclete, excursii, schiuri și outdoor

Internet : Hărți 3D Lite - melodii GPS pentru biciclete, excursii, schiuri și outdoor

Hărți 3D Lite - melodii GPS pentru biciclete, excursii, schiuri și în aer liber, deoarece numele același indică aplicația pentru delicaterele de agrement activ, care ne va ajuta să ne înregistram rutele.

Spre deosebire de multe soluții competitive 3D Lite hărți, acesta acceptă nu numai o vizualizare clasică a hărții, ci și 3D, care încearcă să reproducă cu fidelitate terenul pentru dealuri. Datorită acestui lucru, vom vedea nu numai altitudinea, ci și munții și văile. Aplicația vă permite să verificați locația noastră exactă, precum și coordonatele.

În plus, cu ajutorul ei, putem înregistra un traseu pe care l-am călătorit și apoi cu toate informațiile pentru a salva. Da, a creat fișierele care nu sunt deschise numai de la nivelul programului, dar și noi vom pune pe alții.

De asemenea, găsim o bază de date POI spațioasă și capacitatea de a planifica rutele. Din păcate, interfața de aplicație a rămas în iOS 6.0. Într-o versiune gratuită, avem acces doar la unele dintre posibilitățile, rămânând că vor obține numai după deblocarea ediției pro.

Recomandat
Lasă Un Comentariu