Principal » Internet » MAPAMAP pentru Android cu noua interfață și hărți chiar mai bine

MAPAMAP pentru Android cu noua interfață și hărți chiar mai bine

Internet : MAPAMAP pentru Android cu noua interfață și hărți chiar mai bine

Dezvoltarea software-ului mobil a condus la faptul că unele dispozitive au devenit aproape inutile. Un bun exemplu este navigațiile ale căror posibilități devin mai mari și care funcționează pe telefoanele noastre. Noua versiune a MAPAMAP pentru Android tocmai a făcut debutul, care introduce nu numai hărți noi, ci și modificări pentru simplificarea suportului aplicațiilor.

Acest program a fost dezvoltat pentru o lungă perioadă de timp și oferă o navigare convenabilă și fiabilă pentru mulți utilizatori. Versiunea 8.8 Producătorul sa concentrat în primul rând pe interfață. Acum funcționează mult mai bine pe dispozitivele cu rezoluție înaltă, astfel încât aplicația să pară bine chiar și pe hardware-ul de vârf. O distribuție ușor diferită de elemente în rândul său, permite un serviciu mai rapid atat pe smartphone-uri și tablete, iar pe partea de sus a icoanelor împrospătat de facilități publice și meniuri la evenimente de raport care au loc pe drum.

Autorii au examinat versiunea anterioară și îmbunătățite un alt element important: culoarea a fost schimbat cu unul care se bazează pe nuanțe de negru și portocaliu. Aceasta este de a oferi o vizibilitate mult mai bună chiar și în zilele însorite. În plus, au fost introduse noi hărți poloneze din al treilea trimestru al anului 2015, informații despre 43 de mii de obiecte POI, precum și date 10.000 de kilometri de drumuri, inclusiv m.în. Bypasses Nowy Sacz, Mielec, Janek și Raszyn, precum și noul pod din Węgorzewo și autostrada dintre Bielsko-Biala și Zywiec. Programul oferă, de asemenea, opțiuni suplimentare, cum ar fi. AVERTISMENT despre depășirea vitezei admise numai pentru parametrul setat de utilizator ca NP. 10, 20 sau mai multe km / h. Întregul ar trebui să se ocupe și mai bine într-un semnal GPS limitat.

MAPMAP continuă să păstreze toate caracteristicile sale caracteristice. Navigarea utilizează hărți oferite de imagis.ȘI. TomTom. Toate hărțile necesare la încărcătura dispozitivului, astfel încât să o putem folosi fără acces la conexiunea la Internet și fără a avea costuri suplimentare asociate cu acest lucru. Printre optiunile pe care le pot găsi, printre altele: un avertisment împotriva radarelor, poliția, blocajele de trafic împreună cu by-pass lor, rândul său de navigare rândul său, salvând o urmă a călătorit traseu și informații cu privire la zonele de parcare cu plată. De asemenea, putem găsi un traseu cu mai multe puncte indirecte fără nici o problemă.

Cea mai recentă ediție a navigației MapaP pot fi găsite în baza de date de aplicare a site-ului nostru în versiuni pentru Android și iOS. Programul poate fi testat gratuit în decurs de 8 zile. Dacă decidem să continuăm utilizarea, va trebui să achiziționați o licență de versiune completă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu