Principal » Internet » Harta accidentelor rutiere - Sărbători 2020. Poliția continuă acțiunea dinaintea anului

Harta accidentelor rutiere - Sărbători 2020. Poliția continuă acțiunea dinaintea anului

Internet : Harta accidentelor rutiere - Sărbători 2020. Poliția continuă acțiunea dinaintea anului

Harta accidentelor rutiere pe care poliția le-a publicat în vacanța de anul trecut, sa întâlnit cu o recepție pozitivă a utilizatorilor de internet. Serviciile au decis acest lucru O altă ediție a acțiunii, În ce zi vor prezenta o informare grafică specială despre tragediile la care apar drumuri naționale.

  • În fiecare zi, pentru o perioadă de sărbători, o hartă cu un număr de accidente rutiere va fi prezentată cu un efect muritor din ultima zi și de la începutul sărbătorilor. Actualizarea curentă, inclusiv vizualizarea datelor, își propune să atragă atenția asupra amplorii tragediei la care apar drumuri poloneze, pentru a reflecta utilizatorii de drumuri și pentru a încuraja mass-media pentru a discuta siguranța rutieră - citim pe site-ul oficial al poliției.

Harta este disponibilă sub acest link.

O caracteristică nouă în harta din acest an este posibilitatea de a obține informații suplimentare despre eveniment ca NP. Felul său și numărul lui de ucis cu diviziunea în utilizatorii de drumuri. Potrivit ofițerilor de poliție, harta cu date curente va fi afișată zilnic pe ecranele de rețea de pe ecran situate în țară. Știrile în curs privind situația pe drumurile poloneze vor fi transmise direct de la biroul de trafic rutier al sediului poliției.

  • Rețineți că, după fiecare punct marcat pe această hartă, tragedia umană este ascunsă. Fiecare, chiar aparent trivial ignorând reglementările, inclusiv viteza excesivă, Bravadu, ignorarea somnolenței sau oboseala poate fi cauza tragediei pe drum - ofițerii de poliție sunt alarmați.

Programe

Actualizări actualizează lucruri noi. Vezi mai multe> SoftwareInternetTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu