Principal » Internet » Harta turistică

Harta turistică

Internet : Harta turistică

O hartă turistică este o aplicație dedicată iubitorilor de vorbire montană. Conține în topografia și Google Hărți cu căi turistice marcate în munții polonezi, cehă și slovacă. Poate fi folosit pentru planificarea expedițiilor, înregistrarea traseului și în versiunea premium și pentru navigație.

Operațiunea de bază a aplicației nu se abate de la navigarea tradițională - utilizând vizualizarea hărții sau motorul de căutare, putem specifica punctele de pe traseu și va determina automat calea de-a lungul traseelor ​​turistice. Putem folosi navigarea "de la intersecții la răscruce" și să salvăm hărți ale regiunilor offline selectate.

Pentru munți și poale, programul are diagrame detaliate și corecte. Vom găsi aici trasee marcate și marcate corespunzător și facilități utile, cum ar fi pensiuni, locuințe turistice (unele, de asemenea, cu descrieri și fotografii), vârfuri și locuri de parcare. În plus, în afară de a verifica locația noastră și de a planifica traseul, putem înregistra tot drumul, apoi stochează dispozitivul cu dispozitivul și timpul de tranziție.

Aplicația poate sincroniza rutele salvate și programate cu o hartă a turismului.en Dacă mă conectez în același cont. Utilizatorii înregistrați pot adăuga, de asemenea, fotografii și date complete pe hărți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu