Principal » Internet » Manta MWR01 - 3G Modem wireless și router WiFi

Manta MWR01 - 3G Modem wireless și router WiFi

Internet : Manta MWR01 - 3G Modem wireless și router WiFi

Timpurile au venit, în care este on-line a devenit larg răspândită. Câteva zile fără acces la rețea și ne simțim ca în vacanță într-un loc foarte îndepărtat. Nu urmăm ceea ce se întâmplă în lume, nu știm dacă ne certăm cu facturile și dacă prietenii au schimbat statutul relației. Idilă! Cu câțiva ani în urmă, și astăzi sună atât de incorect, ca o ficțiune retro științifică. Adevărul este că un computer staționar cu acces la Internet nu este suficient - întotdeauna avem nevoie de ea oriunde. De aici, prima schimbare pe notebook-uri, după care oportunitățile ajung la telefoane și recent comprimate. Avem o mulțime de echipamente, dar fără acces la lumea digitală ar fi doar un balast inutil.

Manta înțelege, Manta ajută, Manta întotdeauna și peste tot cu ideea lui de mai mulți clienți va câștiga. În ansamblu, acest lucru se distinge de companie. Ei au o idee și își dau seama și uneori iese din acest produs destul de sensibil. Este un astfel de model este un router 3G WiFi un? Conceptul este foarte interesant, iar echipamentul universal însuși, deci de ce nu? Dacă am decis să mobilizăm sub formă de computere și dispozitive care cooperează cu ei, atunci putem ieși din casă cu toate infrastructurile de rețea. Modelul MWR01 după echiparea cu SIMA cu un pachet de date este un gateway, este, de asemenea, o rețea privată, precum și adăugarea unui card de memorie la setul poate fi o mică bancă de date.

Mașina este făcută în întregime din plastic și l-au lustruit, din păcate, exact unde puteți vedea zgârieturi și degete reflectate. Copia noastră a trebuit să meargă mult înainte de a ajunge la editor, pentru că îl puteți vedea pe materialul "oboseală ". Masca din spate, sub care bateria 1500mAh și carte de sloturi sunt deținute pe șuruburi din plastic delicate. În modelul de testare, nu există nici una dintre ele nu provoacă o libertate clară. În plus, designul este consecvent și nu seamănă deloc cu un modem. Aș spune mai mult că această locuință cu un disc de 1,8 inch cu interfață MILIUSB. Producătorul din partea dreaptă a plasat două butoane: unul este un comutator de alimentare și celălalt activează WiFi.

[1/2

Manta MWRT01 este în primul rând un modem wireless care acceptă frecvența 3G - 2100 MHz (HSUPA / HSDPA / UMTS) și frecvența corespunzătoare la 2G - GSM 850/900/1800/1900 MHz (GSM / GPRS / EDGE) cu restricții la 7.2 Mbps Download Speed ​​/ S și încărcați 5,76 MB / s. Se intenționează să acționeze imediat după introducerea cardului și puterea de rulare (obstacolul poate fi un cod PIN, care trebuie îndepărtat prin telefon sau lipsă de pachete inactive). Ca și în instrucțiunile scrise, așa că sa întâmplat - secvența de controale aprinse și după câteva secunde (mai rapide decât emisiunile diodelor), a apărut o nouă poziție în mediul de rețea. MWRT01 Din păcate, nu cooperează cu BDI de la Aero2.

Echipamentul de testare este, de asemenea, un router WiFi 802.11 b / g care servește până la cinci gazde imediat. Fiecare dintre ele după conectare primește o adresă dintr-o piscină privată și devine o parte a unei mici țevi. De atunci, în browser, puteți schimba setările de bază ale mantiei, m.în. datele de conectare, parole, codare și adresare. Interfața bazată pe web a fost, de asemenea, filă pentru a gestiona fișierele de pe cartela de memorie. Prin aceasta, putem crea noi dosare și copiați date în ambele direcții.

Manta combină mai multe funcții într-un dispozitiv mic. Numai de ce? Cei mai mulți oameni vor spune că este suficient pentru a activa tetheringul pe telefonul smartphone, iar efectul va fi ca. Ei bine, trebuie să vă amintiți că nu toate telefoanele au emis, de asemenea, o singură opțiune și nu toate dispozitivele au fost încorporate 3G modem. În principal Aici spui comprimate, pe care mulți dintre ei cumpără numai de la Wi-Fi. Modelul MWR01 poate fi, de asemenea, util pentru persoanele care își folosesc casele cu Internet mobil (nu veți avea nevoie de un modem pentru a comuta între dispozitive). Acoperirea rețelei ar trebui să acopere un apartament mare. În biroul editorial al dorinței HTC de la capturarea semnalului pentru mai multe ziduri și un tavan. Conectivitatea a dispărut doar la un nivel inferior într-o cameră după o clădire diagonală - pe ochiul meu într-o linie dreaptă de aproximativ 15 m.

[1/2

Clădirea funcționează bine, dar acest dispozitiv mobil și durata de viață a bateriei se numără în principal în această chestiune. Din păcate, la un dispozitiv conectat, bateria cade pentru mai mult sau mai puțin 3 ore și nu întotdeauna funcționarea continuă. Timp de așteptare pentru a determina, deoarece modemul este oprit după 15 minute. La conectarea mai multe echipamente sau ieșirea din zona ideală, din păcate, situația se va înrăutăți numai situația. În timpul testării, o rată de baterie a fost, de asemenea, întrebam puternic, care în interfața web a arătat întotdeauna 100% - Notă software-ul mic.

Așa cum am scris în introducere, dispozitivul este o propunere interesantă pentru persoanele care utilizează soluții mobile. Din păcate, el are dezavantajele sale și aici cel mai mare dintre ei este o viață scurtă a bateriei, lipsa compatibilității cu BDI și calitatea scăzută a materialelor utilizate. Nu prea scăzut un preț, deoarece stocurile de dispozitive online costă o medie de 320 zł. În opinia mea, nu este adecvată posibilităților, ci ca întotdeauna, decizia aparține cumpărătorului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu