Principal » Internet » #MalwarePrison - În această competiție veți găsi o licență pentru AVG Internet Security Unlimited!

#MalwarePrison - În această competiție veți găsi o licență pentru AVG Internet Security Unlimited!

Internet : #MalwarePrison - În această competiție veți găsi o licență pentru AVG Internet Security Unlimited!

De câte ori în comentariile dvs. ne-am întâlnit cu alpinism că software-ul antivirus este complet inutil, Totrudno Counts. Cu toate acestea, argumentul este întotdeauna același: am fost neutilizat anti-virus de ani de zile și eu trăiesc, nu am mai văzut nimic Niemiędobrego, este suficient să nu pentru a intra în paginile suspecte, de antivirusitle mi consumă cadre și cicluri de procesor... Nu spunem că Toniprawda. Poate că autorii unor astfel de comentarii nu au văzut niciodată Niczegopodejrzanego. Cu toate acestea, practica noastră arată un complet diferit - în chestiunea Cychgroże se înrăutățește. Exact împreună cu AVG, vă invităm la competiția #MalwarePrison.

Este greșit în statul danez

Nu există nici o zi pe care nu o întâlnim pe eșantioane de dăunători în post. O vizită în diferite pagini de pe Web, ne confruntăm cu atacuri sofisticate, uneori, chiar și posibilitatea de a sięwydostać browsere sandboksów. Fișierele PDF rău intenționate Czyanimacjach Flash nu-și amintesc ce, într-adevăr, recent Widzieliśmynawet o imagine malignă vectorială vectorială.

Statisticile sunt nemiloase: Institutul de testare AV În acest an a recreat zilnic (SIC!) 390 mii. probe de dăunători. Numărul Odkrywanychpodatności de 0 zile în software-ul popular a crescut de două ori Rokuponad. Trei sferturi de site-uri web lucrează pe software-ul fondat. Numărul de infecții eficiente într-o lună este estimat la 50-60 de mii. Fbishing că valoarea de curse a răscumpărări plătite de victime vor implica fișierele lor în acest an peste 1 billiondollars în acest an.

Este software antivirus în această lume inutilă?Vrem să-l verificați singur, participând la acordul nostru cu AVG. Ce se întâmplă?

Virus într-o cușcă

Pachetul Antivirus Avginternet Securitate printre numeroasele sale funcționalități ale stocării virusului. Sarcina sa principală este de a proteja toate fișierele eliminate de AVG cu fișiere maligne, astfel încât să vă puteți asigura că eliminarea lor ar fi trebuit să fie dizolvată. Obțineți cu ușurință: După pornirea programului, veți găsi butonul de stocare a virușilor din meniul Opțiuni.Acolo puteți alege fișiere suspecte pentru a elimina permanent lubrifierea, există, de asemenea, făcând clic pe detalii, putem obține mai mult.

Depozitul de virus se ascunde în opțiuni

Sarcina de concurență este simplă:

  1. Trebuie să descărcați pachetul AvginterNet Security din software-ul nostru de baie (dacă nu îl aveți încă). Puteți folosi plenitudinea gratuit timp de 30 de zile.
  1. În acest timp, dacă ai veni peste un dăunător care este detectat de AVG izneutralizowany la scanarea sistemului, zajrzećdo Virus Vault și afișarea pe ecran informații detaliate despre amenințarea.
AVG Securitatea Internet a găsit un cal troian destul de periculos
  1. Apoi luați un smartphone în mână - și faceți-vă sine pe fundalul unui computer, cu un stocare vizibil pe ecran.

Mulți oameni ne întreabă în e-mailuri, indiferent dacă un autos trebuie să fie vizibil pe Selfie. Nu, desigur că nu. Puteți avea, de asemenea, o masca Guy Fawkesa sau un câine de la filtre Snapchata, puteți arăta mâna sau chiar degetul. Nimeni nu vrea să-ți colecteze fotografiile de pașaport aici.

  1. Apoi rămâneți fotografia într-o rețea socială (poate fi Facebook, Twitter, Google+, VK

    ..

    Ce ti se potriveste) Zhashtag #malwarePrison. Vă rugăm să ne trimiteți, de asemenea, la adresa editorială a adresei @ avocați buni.PL, cu Hashtag # MalwarePrison și porecla dvs. pe site. Fotografiile vor fi publicate pe un site al site-Track Dobryprograms specializat.EN.

Pentru participanții la competiție, avem, bineînțeles, premiul - Autoromnajciekszych Imagini (în hotărârea comisiei editoriale a juriului) Przyznamyroczną Licență pentru versiunea completă a AVG Internet Security Unlimited, o valoare de 197 zł.Producătorul de software a oferit până la 50 și, bineînțeles, toate 50 vor fi acordate.

AVG Internet Security Unlimited oferă protecție a tuturor PC-urilor cu ferestre și smartphone-uri și comprimate Android care sunt într-o singură gospodărie. Aceasta oferă mecanismele de gestionare și scanare la distanță și modulul suplimentar anti-furt pentru dispozitivele mobile.

Concurența durează timp de 30 de zile, tot încercarea de la instalarea unui pachet antivirus puternic și convenabil. Te invitam!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu