Principal » Internet » Malwarebytes a căzut, de asemenea, victimă hackerilor care au atacat Solarwinds

Malwarebytes a căzut, de asemenea, victimă hackerilor care au atacat Solarwinds

Internet : Malwarebytes a căzut, de asemenea, victimă hackerilor care au atacat Solarwinds

Compania Malwarebytes specializată în producția software-ului de securitate a anunțat că a fost atacat de aceiași hackeri care sunt responsabili pentru efracția către sistemele mai multor agenții guvernamentale americane și companii private.

El a căzut cu voce tare despre hackeri din cauza primului atac cibernetic asupra Solarwinds cu sediul în Austin în Texas. În timpul cursului, a existat o încălcare a sistemului de distribuție a software-ului companiei și a folosit-o pentru a infecta rețeaua de clienți. Criminalii încă nu lansau.

Americanii vor fi acuzați de întreaga campanie de către serviciile rusești, în același Vladimir Putin, care a fost secretarul Mike Pompeo de mai multe ori.

Atacurile ulterioare asupra companiilor de formare a software-ului

"Deși Malwarebytes nu folosesc Solarwinds, noi, ca multe alte companii, am fost recent să vizualizăm aceeași entitate care este o amenințare " - putem citi în comunicarea companiei. De asemenea, rezultă că în timpul atacului asupra Malwarebytes, criminalii au folosit un alt vector, "care lucrează prin aplicarea abuzului cu un acces privilegiat la Microsoft Office 365 și Azure ".

Anchetatorii au stabilit că hackerii au obținut acces la o parte limitată a e-mailurilor interne ale companiei. Până în prezent, procedura nu a găsit dovezi pentru accesul sau efracția neautorizată în orice mediu de producție al Malwarebytes.

"În cazul nostru particular, hackerul a adăugat un certificat de securitate cu date autentificate în contul principal de servicii " - Malwarebytes a raportat Marcin Kłęczyński,. El a adăugat: "de la pot fi autentificate cu cheia și efectuează apelul API pentru a solicita un e-mail prin intermediul MSGRAP.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu