Principal » Internet » Malwarebytes din greșeală pusă la dispoziție ca o adăugare la Firefox

Malwarebytes din greșeală pusă la dispoziție ca o adăugare la Firefox

Internet : Malwarebytes din greșeală pusă la dispoziție ca o adăugare la Firefox

Printre aditivii disponibili pentru Firefox a existat o versiune experimentală a Malwarebytes, interesantă destul de neașteptat și fără informații suplimentare pe site-ul producătorului. Recurente numai pe o singură descriere în add-on-urile Firefox, se poate constata că aditivul este de a detecta și proteja împotriva elementelor dăunătoare ale rețelei, dar detaliile operațiunii sale nu sunt încă cunoscute.

După instalare, obținem acces la mai multe setări de bază care sunt împărțite în carduri. În primul rând, puteți verifica setările de securitate (în mod implicit toate activate), iar în cea de-a doua gestionare a excepțiilor - site-uri, în timp ce navigați pe care nu suntem interesați de protecție. Va exista o listă de pagini pe care nu le excludem din panoul Add-on de lângă bara de adrese, precum și pentru blocantele publicitare.

Informații suplimentare au apărut în cele din urmă pe forumul Malwarebytes, unde compania a confirmat lucrările: Am lucrat la extensia pentru Firefox pentru a începe testele interne beta ale acestei soluții. Disponibilitatea timpurie, deși neintenționată, conține încă inseasons, deoarece trebuia să fie destinată numai angajaților din Malwarebytes. Cu toate acestea, de când a venit la lumină, îl încurajăm să testeze și să ne ofere feedback.

Malwarebytes confirmă, de asemenea, că este considerată a crea adăugări la alte browsere, dar acestea sunt planuri pentru un viitor lung. Firefox rămâne mai întâi pe tapet, dar nu au fost confirmate termenii limită aici. În versiunea beta, add-on rămâne disponibilă pentru descărcare de pe pagină cu extensiile browserului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu