Principal » Internet » Malwarebytes se încheie cu instrumentul de eliminare a junkware, recomandă uscat Advancleaner

Malwarebytes se încheie cu instrumentul de eliminare a junkware, recomandă uscat Advancleaner

Internet : Malwarebytes se încheie cu instrumentul de eliminare a junkware, recomandă uscat Advancleaner

Aici este o veste tristă pentru mulți angajați cu experiență de IT: Junkwareremoval Tool (JRT) de la Malwarebytes, una dintre cele mai bune pentru curățarea ferestrelor din toate gunoi, este de la sine a negat pe un cos de gunoi istorie. Actualul proprietar a anunțat, el va continua să-l mai dezvolte și actualizate, el nu vrea acest instrument extrem de simplu a concurat cu popularMadwCleaner.

Popularitatea jrt nu a venit de nicăieri - a fost suficient pentru a rupe și a alerga un program mic, care comunică cu o interfață de consolă făcută de curățare în Windows, eliminând toate tipurile de software-uri nedorite, inclusiv browsere addphone, bare de instrumente, adware programe. Inversiunea sa actuală 8.1.4 captează peste 250 de variante de ceea ce este determinat de junkware.

Sarcina minimă a computerului în timpul acestor operațiuni a fost folosit, de asemenea, că JRT a acționat chiar și pe cele mai slabe laptop-uri, seara Windows XP de la 256 MB RAM, un procesor single-core Pentium IIII 10 MB spațiu liber pe disc. Astăzi, astfel de programe nu mai sunt - și la urma urmei, JRT nu a apărut din nou, atât de mult timp în urmă - a făcut debutul pe forum Bleeping Computers în 2012.

Trei ani mai târziu, jrt a fost cumpărat de Malwarebytes cu un jerkodeweloper, Filipos Mouliatis, care a fost de a face cu M.în.Integrarea instrumente cu alte produse ale companiei. Probabil că ar fi din ea, dacă nu au fost pentru faptul că, în 2016, MalwareBeasured alte arată, mult mai contemporane la AdwCleaner.

Acum, proprietarul a decis că nu va menține două programe care servesc în principiu de la fel. Se termină cu suport JRT, care vor fi tratate în mod oficial pe 26 aprilie 2018. Utilizatorii existenți se extind pentru a merge la ADWCleaner Versiunea 7 sau mai mare, care vor fi dezvoltate și susținute.

Desigur, veți putea totuși să utilizați JRT după de această dată, și JRT va fi în software-ul nostru de bază, dar pentru noi tipuri junkware va rămâne onsobed. Tranziția la software-ul dezvoltat activ este o necesitate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu