Principal » Internet » Malwarebytes Anti-Malware va elimina mai multe dăunători

Malwarebytes Anti-Malware va elimina mai multe dăunători

Internet : Malwarebytes Anti-Malware va elimina mai multe dăunători

Utilizatorii de software de protecție popular Malwarebytes anti-Malware vor putea să utilizeze în curând noi caracteristici și un scaner chiar mai bun. Programele creatorilor tocmai au luat un alt proiect interesant, care este un instrument de eliminare a junkware. Instrumentele din acesta vor fi disponibile în Malwarebytes.

Aplicația achiziționată este specializată în eliminarea unui anumit tip de dăunători. Instrumentul scanează procese, servicii, intrări de registri, fișiere și foldere în care pot ascunde componentele nedorite - după ce detectarea sunt șterse automat, programul este, de asemenea, capabil să restabilească unele dintre setările implicite ale browserelor Mozilla Firefox și Internet Explorer. Instrumentul de eliminare a junkware este o alegere frecventă atunci când trebuie să eliminăm NP. Obiecte de instrumente sau Bho care au venit la sistem. Întregul este disponibil gratuit, ceea ce permite utilizatorilor să ștergă astfel de elemente fără a suferi taxe.

Scanarea în instrumentul de eliminare a junkware

Marcin Kleczynski din Malwarebytes a anunțat că, ca parte a achiziției funcționalității JRT, va fi integrată cu software-ul anti-malware Malwarebytes. Autorul JRT sa alăturat trupei, care ar trebui să accelereze foarte mult munca. Important, autonom și este încă o versiune gratuită Junkware Instrumentul de eliminare va fi în continuare disponibil, cel puțin până la finalizarea procesului de integrare. Mai târziu, utilizatorii ar trebui să folosească MBAM la viruși Indeparteaza ale căror capacități sunt mult mai mari și această cerere nu se limitează la aditivi opționali. De asemenea, serviciul ar trebui să fie mult mai convenabil. Versiunea de bază este gratuită, vă permite să efectuați scanarea la cerere și elimina amenințările găsite. Persoanele interesate pot achiziționa o ediție premium plătită, care are în plus un scaner în timp real și un monitor de site-uri web vizitate.

Software-ul care nu poate fi numit un antivirus clasic și care sunt adesea verificate de la ei mai bine, trece schimbări serioase pentru o lungă perioadă de timp. Anul trecut, am prezentat o nouă interfață, care, în acest sens, am îmbunătățit, de asemenea, mecanisme de detectare a dăunătorilor și a site-urilor de scanare. Este o aplicație care poate fi utilizată ca o adăugare la anti-virus care va avea o sarcină pentru a prinde aceste amenințări cu care semnăturile nu vor ajuta. Malwarebytes Anti-Malware este, de asemenea, o aplicație excelentă pentru curățarea calculatoarelor. Veți găsi în baza de date a programelor noastre, precum și instrumentul de eliminare a junkware încă disponibil.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu