Principal » Internet » Malwarebytes Anti-Malware se va opri speria interfața reproduse

Malwarebytes Anti-Malware se va opri speria interfața reproduse

Internet : Malwarebytes Anti-Malware se va opri speria interfața reproduse

Mergând modificări în interfața aplicațiilor populare Malwarebytes anti-malware folosit pentru a elimina malware de pe computer. Aspect prezentat cu ceva timp în urmă Versiunea 2.0 Aparent nu a apelat la utilizatori, deoarece producătorul a extins suportul pentru o versiune mai veche și pregătește, de asemenea, o ediție complet nouă, care va respecta modul în prezent predominant, aplatizat.

MBAM popular a câștigat popularitatea pentru că este în ediția de bază este complet gratuit și permite o scanare rapidă și eficientă. Versiunea stabilă amintește aspectul de antivirusi false, deoarece este plin de culori variate și mesaje de bătaie. Noua interfață a fost criticată în mod repetat, deci a fost timpul să se schimbe. Versiunea de testare 2.1 este mult mai tonifiat, nu sperie utilizatorul. Aceasta nu este singura schimbare. Scanarea va preceda automat actualizarea bazei virusului, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la această problemă. Procesul de transferare a amenințărilor la carantină a fost, de asemenea, simplificat, iar motorul de scanare a fost îmbunătățit pentru a detecta și elimina mai bine rootkit-urile.

Aplicația nu constituie un "antivirus tipic ". Acesta este un scaner autonom care în versiunea extinsă monitoare utilizate fișiere și site-uri vizualizate. Acest software este util în primul rând într-o situație în care alte Antivirus eșuează sau când nu suntem siguri dacă computerul nostru este curat. Datorită Malwarebytes Anti-Malware, vom detecta apoi fișierele virube, spyware, precum și aplicațiile potențial nedorite (așa-numitele. Pupa. Din program, putem folosi chiar și cu un set de protecție complet diferit. Este un supliment la protecția lansată, de exemplu. Numai pe comanda pronunțată a utilizatorului.

Programul este foarte ușor de utilizat. Oferă mai multe tipuri de scanare, inclusiv scanare rapidă și zone desemnate de utilizator. MBAM verifică nu numai fișiere, ci și browsere și registru de sistem, care îi permite să elimine amenințările ascunse. Programul actualizează zilnic semnăturile virusului, setările sale permit excluderea de la scanarea anumitor zone pe disc și site-uri web. Există, de asemenea, un program de sarcină în care puteți seta o sarcină automată ca actualizări și scanare efectuate în fundal. Dacă este necesar, este posibil să blocați accesul la program utilizând o parolă.

În baza de date a programelor noastre de site-uri web veți găsi o versiune stabilă și cea mai recentă versiune de testare în ambele aspect. Am dori să vă reamintim că ediția pentru Android este, de asemenea, disponibilă. Dacă utilizați în continuare versiunea de arhivă 1.75 Nu trebuie să o actualizați la cea mai recentă versiune. Deși sprijinul trebuia să fie finalizat în martie, acest lucru nu se va întâmpla - producătorul a anunțat că a fost extins pentru un alt an și nu a dat data finală pentru moment. Baza de date a virușilor sunt actualizate, deși, desigur, caracteristicile noi și metodele de detectare a amenințărilor sunt disponibile numai în versiunile mai noi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu