Principal » Internet » Temperatura maximă a procesorului

Temperatura maximă a procesorului

Internet : Temperatura maximă a procesorului

Nu știți cu această temperatură ar trebui să lucrați procesorul? Vă este frică că supraîncălziți?

Temperatura prea mare a procesorului nu afectează durata de viață. În mod similar, cazul arată cu alte componente - discuri sau carduri grafice. Dacă temperatura este prea mare, calculatorul poate fi suspendat, oprirea sau reducerea eficienței. 

Temperatura maximă a procesorului depinde de un model specific, dar se poate presupune că valoarea sigură este OK. 55 - 70 grade Celsius. Dacă aveți cutii cu instrucțiuni, puteți verifica manualul utilizatorului OW. Căutați informații despre site-ul producătorului procesorului. Merită să distingeți computerele de clasă PC care au cea mai bună răcire, de la computerele notebook-uri. Laptopurile atinge temperaturi mai ridicate, mai ales atunci când lucrează în așa-numitul. "stres " sau timp în care este utilizată eficiența completă. Apoi, procesorul se poate încălzi până la 80 de grade Celsius.

În industrie, avem doi magneți - AMD și Intel. Procesoarele acestui prim producător obțin, de obicei, temperaturi mai mici de 60 de grade. Intelul din familia de bază i3, i5 și i7 se încălzesc ușor mai mult - OK. 70 de grade. Aceasta nu este o problemă în timp ce temperatura nu depășește valoarea maximă. 

Temperatura procesorului poate fi verificată utilizând software-ul, cum ar fi Speedfan, care vă va arăta temperatura actuală a componentei. Dacă este prea mare, trebuie să reacționați. Temperatura poate fi de asemenea verificată în BIOS (rularea acestuia în timp ce porniți computerul înainte de a începe sistemul de operare corect).

Recomandat
Lasă Un Comentariu