Principal » Internet » Activele ELONA MUSKA pot fi chiar mai mari. Miliardarul vor primi o mulțime de bonusuri

Activele ELONA MUSKA pot fi chiar mai mari. Miliardarul vor primi o mulțime de bonusuri

Internet : Activele ELONA MUSKA pot fi chiar mai mari. Miliardarul vor primi o mulțime de bonusuri

Curând Elon Musk poate fi mai bogat. În prezent, estimările sale sunt estimate la 194 miliarde de dolari, iar un moment îndelungat poate crește semnificativ.

Fondatorul Tesla Elon Musk nu percepe o plată într-o formă monetară. În schimb, miliardarul primește bonusuri sub forma unei oportunități de cumpărare a companiei atunci când compania atinge repere adecvate. Printre altele, datorită acestui fapt, în 2020, activele Musk au crescut cu peste 100 de miliarde de dolari.

Acțiunile lui Tesla sunt în continuă creștere, ceea ce ia permis lui Elon Musk să devină cel mai bogat om din lume la începutul acestui an. La rândul său, achiziționarea de 8,4 milioane de acțiuni din Tesla a fost tradusă într-o creștere a activelor sale cu aproximativ 25 de miliarde de dolari. Experții estimează că în 2021 Elon Musk va dobândi alte acțiuni, ceea ce îi va permite să sporească proprietatea cu o sumă foarte asemănătoare.

Cel mai probabil, Elon Musk va primi trei opțiuni suplimentare pentru achiziționarea acțiunilor Teshota. Potrivit citatelor actuale, valoarea lor ar fi de 18,6 miliarde de dolari. În plus, datorită rezultatelor financiare bune prognozate ale Tesla în 2022, Musk ar putea primi încă trei bonusuri.

Cu cât câștigă mai mult Tesla, cu atât mai mult mosc. În același timp, cotele crescânde își înmulțesc averea. Numai în acest an Tesla a crescut cu 15%., Și pe parcursul în 2020 aproximativ 740%. Se pare că Jeff oinus, cel de-al doilea cel mai bogat om din lume, cu cât mai devreme, Elona Muska nu se prinde. Aceasta nu primește o opțiune de a cumpăra gigantul dvs. - Amazon. Recent, sindicatele au decis, de asemenea, să părăsească președintele.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu