Principal » Android » Cutie poștală

Cutie poștală

Android  : Cutie poștală

Căsuța poștală este o aplicație de aplicație de e-mail cunoscută, care este acum disponibilă pentru dispozitivele cu sistemul de operare Android. Conține toate cele mai importante opțiuni care ar trebui să aibă un client de poștă electronică, oferă, de asemenea, integrare cu contul Dropbox, deoarece este producătorul acestui serviciu este căsuța poștală proprietarului. Sarcina aplicației este de a crea condiții pentru mișcare rapidă după cutia poștală.

După pornire, aplicația recunoaște contul Configurat Dropbox, în cazul în care utilizatorul folosește aplicația oficială pentru acest serviciu. În caz contrar, este necesar să vă conectați manual sau să creați un cont nou. După această operație, acesta poate adăuga conturi poștale: în prezent acceptate de Gmail de la Google și, de asemenea, un iCloud de la Apple, cu toate acestea, în versiuni noi, vor apărea următoarele. Configurarea conturilor este automată, utilizatorul nu trebuie să introducă date precum. Datele serverului. Scopul principal al cererii este o prezentare de după-mail într-o formă foarte ușoară, intuitivă și ușor de utilizat. Fereastra de aplicații este împărțită în trei secțiuni separate, afișarea implicită a conținutului căsuței poștale, vă permite să treceți rapid la un singur mesaj. Prin gesturi, cum ar fi offset, utilizatorul poate arhiva rapid mail. În vizualizarea mesajului, vom găsi, de asemenea, opțiuni de transfer de e-mail pentru a observa, o vom citi cât citesc și va transfera și la categoria creată automat "pentru a cumpăra ". Utilizatorul poate specifica, de asemenea, ora la care aplicația vă va reaminti alegerea unei astfel de date și ora specifice, precum și sezonul sau săptămâna selectată pur și simplu. Alte marcaje vă permit să vizualizați deja deja citiți și, de asemenea, pe cele adăugate la lista de memento. În căsuța poștală, vom găsi, de asemenea, un panou lateral alunecător, oferind acces la motorul de căutare, categoriile individuale, precum și un coș.

Crearea unui mesaj nou, puteți selecta outbox plus destinatar (dacă se utilizează mai mult de un cont), adresa, copiați și copie orb de carbon. De asemenea, este posibilă adăugarea atașamentelor sub formă de fotografii plasate pe telefon sau fișierele disponibile în contul Dropbox. Printre opțiunea, puteți găsi conținutul semnăturii, gestionarea categorie și notificări, precum și determinarea de ore pentru opțiuni asemănătoare. Aplicația este partajată gratuit, din păcate, nu are o interfață în poloneză.

Recomandat
Lasă Un Comentariu