Principal » Android » Satul Mahjong1.1.145

Satul Mahjong1.1.145

Android  : Satul Mahjong1.1.145

Mahjong Village este un joc de puzzle necomplicat pentru jucătorii de toate vârstele. Puteți să o descărcați din magazinul Google Play complet gratuit, dar când jucați, va apărea opțiunea de a achiziționa elemente suplimentare pentru bani reali.

Gameplay clasic

Sarcina noastră în satul Mahjong este în mod evident căutăm două plăci identice plasate pe ecran. Autorii au proiectat peste 300 de nivele diferite în care au plasat diverse tipuri de plăci, diversificând astfel gameplay-ul clasic. Etapele inițiale sunt foarte simple, dar, cu timpul, jocul devine mai dificil, ca rezultat al cărui lucru trebuie să demonstrăm mai multă perceptivitate.

Pentru toti

Satul Mahjong nu este doar o regulă de joc lizibilă, ci și un control simplu. Doar atingeți degetul în ecran de pe placa aleasă și apoi la celălalt pentru a le elimina de la bord. Datorită acestui lucru, oamenii care nu au contact cu divertismentul electronic pot veni să se joace și ar dori să "omoare timpul", de exemplu. Așteptați în coadă sau călătoria cu autobuzul.

Cele mai importante caracteristici:

  • Un joc de puzzle pentru persoanele de toate vârstele
  • Simplu de înțeles regulile jocului
  • controlul banal
  • Câteva sute de etape diferite
  • pentru gratuit (micropayments)

Recomandat
Lasă Un Comentariu