Principal » Android » Mahjong Journey1.25.7500

Mahjong Journey1.25.7500

Android  : Mahjong Journey1.25.7500

Mahjong Journey: O căutare de aventură a meciului de plăci este o modalitate simplă de a înțelege, dar dificil de a perfecționa variația de masterat pe cultul joc Mahjong direct din China.

Ideal relaxați-vă

În călătoria Mahjong: o căutare de aventură meci de plăci pe care o traversăm lumea misterioasă pentru a ajuta tânăra fată și bunicul ei să găsească membrii familiei dispărute. Firește, complotul este exclusiv un pretext pentru un joc care se concentrează pe rezolvarea unor puzzle-uri din ce în ce mai complicate. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că creatorii au fost tentați să proiecteze o varietate de locații. Vizităm, printre altele, orașul interzis, templul Virpaksha, Taj Mahal sau faimosul munte Fuji.

O mulțime de conținut gratuit

Mahjong Journey: O quest-ul de aventură de meci de plăci oferă un control foarte simplu folosind doar un deget. Sarcina jucătorului este, desigur, potrivirea celor două țile vizibile pe ecran. Autorii au dezvoltat peste 1800 de niveluri de dependență, iar următoarele urmează să apară în actualizări gratuite la. De asemenea, au pregătit 1806 de tipuri de gresie în 43 de configurații diferite, al căror număr va fi, de asemenea, extins în viitorul apropiat.

Întregul conținut al călătoriei Mahjong: O căutare de aventură potrivită pentru plăci este disponibilă gratuit, dar sistemul de micropayment vă permite să cumpărați articole suplimentare (ele permit mai repede să realizeze progrese în joc) pentru bani reali.

Cele mai importante caracteristici:

  • Un joc de puzzle stresante
  • Găsiți două bucăți și le ștergeți de la bord
  • peste 1800 de nivele
  • Diferite locații
  • Gratuit (micropaymenturi opționale)

Recomandat
Lasă Un Comentariu