Principal » Android » Magic 20151.4.4959

Magic 20151.4.4959

Android  : Magic 20151.4.4959

Continuarea eliberării mobile a unuia dintre cele mai populare jocuri de cărți din lume. Magic: Adunarea este un joc de cărți al colectorului pentru mulți. După o ediție bine adoptată din 2014, a fost timpul pentru o altă parte, luând în considerare schimbările de la ediția de hârtie și introducerea unor noi mecanisme pentru jocurile mobile.

Ca standard, jucătorii au primit posibilitatea de a rula dueluri cu alți jucători și inteligență artificială. Printre mai multe moduri ale jocului, găsim, de asemenea, o campanie. Vă permite să învățați mai bine regulile jocului și specificul lumii MTG. Înainte de a începe să jucați, ne specificăm nivelul de experiență, creăm un erou și decidem asupra uneia dintre cele 5 culori magice. Finalizarea campaniei ne permite să obținem prima noastră punte.

Restul poate fi achiziționat în magazin cu micropaymente. Acestea sunt specificul jocurilor de cărți colective care necesită cheltuieli financiare considerabile. Din cardurile achiziționate, putem crea propriile noastre talie pentru a le folosi în dueluri. Fanii ar trebui să se bucure de aditivi care descriu lumea jocurilor, eroilor și locațiilor.

Interfața a fost îmbunătățită semnificativ la predecesorul. Este mai lustruit și mai bogat în detaliu și, prin urmare, un ochi plăcut. Din păcate, există și cons. Unele animații se întâmplă încă prea mult, nu citim în prezent cardul fără zoom sunt imposibilă în mod corespunzător (chiar și pe ecrane mari). În ceea ce privește piatra de vierme: Heroes of Warcraft Blizzard rămâne un model de neegalat.

Magica 2015 este disponibilă gratuit. Indiferent dacă sunteți fani ai acestui joc sau jucători noi, veți găsi ceva pentru dvs. Chiar dacă nu intenționați să cheltuiți sau să zloți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu