Principal » Gaming » Mafia III - sperăm că nu dezamăgit ...

Mafia III - sperăm că nu dezamăgit ...

Gaming  : Mafia III - sperăm că nu dezamăgit ...

Știm acest sentiment perfect. Luni, și uneori așteptări de vară, tensiune, promisiuni și anunțuri alimentate. Ziua Premiere vine, alergăm la magazin sau febră așteptând premiera pe platforma electronică, plătim, instalăm, porniți

..

si nimic. Zero emoții. Este probabil cele mai grele momente din viața jucătorului. Mafia III trebuie să fie un potențial hit, dar dacă să îndeplinească toate cerințele?

La început, să vă reamintim că Mafia III este o altă parte a seriei de jocuri de acțiune în comun, create de Hangar 13 Studio. Nu vă asociați? Personalul este alcătuit din programatori foști.în. 2K Cehă. Prima parte a ciclului intitulată Mafia: Orașul Lost Heaven, a apărut în 2002 pe PlayStation 2, console Xbox și computere personale. A trebuit să așteptăm 8 ani să continuăm să continuăm - până în 2010. Acum, așteptarea nu a fost scurtă, pentru că numai după peste 6 ani, a treia parte va fi eliberată. Interesant, primele informații despre joc au apărut în august 2012, astfel încât speranțele au fost saturate de mult timp.

Campania de joc va avea loc la sfârșitul anilor șaizeci din oraș numit New Bordeaux, pentru care modelul era un nou Orleans. Caracterul principal este lut Lincoln, căutând răzbunare pe războiul veteran al familiei mafiene italiene din Vietnam. Este adevărat că atmosfera diferă de opiniile anterioare, dar încă mai avem de-a face cu un joc de acțiune foarte brutal în care violența și limbajul ascuțit este pe ordinea de zi.

În curând vom afla dacă merită să așteptați. Premiera jocului este programată pe 7 octombrie. Deci, în câteva zile. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu