Principal » Gaming » Mafia III - serile de toamnă deja planificate!

Mafia III - serile de toamnă deja planificate!

Gaming  : Mafia III - serile de toamnă deja planificate!

07 octombrie 2016 - Amintiți-vă această dată bine, deoarece pentru mulți jucători va fi un moment de progres. Îndeplinirea promisiunilor, așteptărilor și zilei când totul se va opri. În această zi, va fi premiera mafiei III, care este o altă parte a unuia dintre cele mai bune jocuri de acest tip în istorie. 

Să vă reamintim că Mafia III este o altă parte a seriei de jocuri de acțiune în comun, create de Hangar 13 Studio. Nu vă asociați? Personalul este alcătuit din programatori foști.în. 2K Cehă. Prima parte a ciclului intitulată Mafia: Orașul Lost Heaven, a apărut în 2002 pe PlayStation 2, console Xbox și computere personale. A trebuit să așteptăm 8 ani să continuăm să continuăm - până în 2010. Acum, așteptarea nu a fost scurtă, pentru că numai după peste 6 ani, a treia parte va fi eliberată. Interesant, primele informații despre joc au apărut deja în august 2012. La fructul final al lucrării va aștepta până la data de 7 octombrie 2016. Dar merită? 

După multe competiții care au cauzat un joc mult așteptat, dar pur și simplu răsfățați, ne apropiem de MAFIA III cu încredere, dar și o notă de incertitudine. Partea anterioară a fost încorporat în timpul perioadei de după război, care a influențat în mod semnificativ climatul fantastic al orașului. În noua parte vom fi transferați în 1968 și, prin urmare, până la momentele economiei în curs de dezvoltare. Dacă asociați climatul din GTA: Vice City și întâlniți o astfel de atmosferă, în Mafia III ar trebui să vă simțiți acasă.

Desigur, eroii părții anterioare nu va lua parte la acțiunea „Trojka “, dar sperăm că creatorii abordat complot precum și înainte și vom dori să ca noi actori virtuali. Jocul de acțiune ne va duce în oraș ca New Orleans, iar personajul principal va fi lut Lincoln. Este un veteran al razboiului din Vietnam, care, după revenirea a decis să meargă în jos la calea penală. Din păcate, grupul său a fost trădat și toți prietenii într-un mod brutal ucis. Poartă? Returnați și răzbunarea dulce. 

Va face ca jocul să fie un hit sau o mare dezamăgire? Vom afla despre el pentru aproximativ două luni. În valoare de așteptare!

Recomandat
Lasă Un Comentariu