Principal » Gaming » Mafia III se apropie de!

Mafia III se apropie de!

Gaming  : Mafia III se apropie de!

Unele jocuri sunt surprinși de prim-ministrii aproape de zi și nu provoacă un interes mai mare și așteptăm ani și ne numărăm zilele premiera. La acest al doilea grup, Mafia III ar trebui să fie cu siguranță o mulțime de legende și bârfe. Timp pentru a le conecta!

Producătorii jocului au decis să protejeze nervii fanilor și au făcut o nouă remorcă de filme a viitoarei părți ale seriei MAFIA. Partea anterioară a jocului sa bucurat de mare respect și astăzi este considerată a fi un clasic al genului. Acțiunea noii părți va fi încorporată la sfârșitul anilor 1960 în oraș numit NEW BORDEAUX, stilizat pentru New Orleans în acei ani. Ulterior, filmul este climatic și foarte încurajator, dar nu a ridicat cele mai mari emoții.

Cele mai importante informații care au apărut cu premiera filmului sunt data lansării - 7 octombrie. Da, este o dată destul de îndepărtată, dar este mai bine să așteptați până la 7 octombrie și să mergeți la magazin pentru o copie a jocului decât să vă bucurați de o premieră rapidă și apoi să vă supărați următoarele modificări ale datelor premiera. 

Consultați remorca Mafia III

De asemenea, merită să vă întoarceți la jocul în sine și mai precis povestea lui. Filmul arată că în războiul de bandă, cartelurile sud-americane vor fi implicate în noile străzi Bordeaux. De asemenea, vedem o scenă când personajul principal, lut Lincoln, este grav rănit și trecerea tratamentului. Acesta este un arc în partea anterioară. Toată lumea își amintește perfect modul în care timpul de absență al eroului în mainstream de evenimente, a influențat jocul și o prezentare a jocului mondial. A fost o soluție foarte interesantă. 

Este în valoare de așteptare pentru serile lungi de toamnă? Întrebare pur retorice

..

Recomandat
Lasă Un Comentariu