Principal » Gaming » Mafia 3 - Și trebuia să fie atât de frumoasă ...

Mafia 3 - Și trebuia să fie atât de frumoasă ...

Gaming  : Mafia 3 - Și trebuia să fie atât de frumoasă ...

Atâta așteptare, o mulțime de timp pentru a pregăti un produs rafinat. Promisiuni maritime, anunțuri și stimulente și ca rezultat

..

Aproape clapa. Aproape, pentru că jocul nu este rău rău, dar

..

Din păcate, "dar" apare foarte des. Deși valul de critici, care a căzut în joc imediat după premiera, creatorii au luat la locul de muncă și rapid a lansat un patch de repararea unora dintre problemele, dar nu a putut face înainte?

Autorii Mafia 3 au fost mai mulți ani pentru a rafina titlul, și totuși ei au lansat cu școli chiar și greșeli. Reamintește unui student care are multe luni să învețe, o ia în panică cu doar câteva zile înainte de examen. Rezultatul este scos. A reușit să treacă, dar efectele sunt mizerabile. În mod similar cu Mafia. Mulți ani pentru pregătiri și, ca urmare, am primit un produs foarte fără precedent, aproape în beta.

Prima limită a cadrelor pe secundă. În epoca jocurilor puternice pentru jocuri și monitoare, care pot afișa până la 144 de cadre pe secundă (monitoarele cu reîmprospătare 144 Hz), obținem un joc de la

..

Numărul blocat de cadre. Nu ar fi nimic în neregulă cu ea dacă ar fi 60 de cadre pe secundă. În cele din urmă, majoritatea utilizatorilor au monitoare cu o reîmprospătare de 60 Hz. Dar limita pentru 30 de cadre pe secundă?! O glumă?

Din fericire, creatorii au lansat rapid un plasture care deblochează numărul de cadre, dar de ce a fost acest pas? Putem exclude o vedere la vedere, deoarece multe testere lucrează și la joc, care ar trebui să prindă o astfel de greșeală și să o raporteze programatorilor, dar

..

Și apare din nou "Dar".

În cazul în care testerii ratat un număr avalanșă de greșeli, erori și baboli grafice obișnuite, această limită de 30 de cadre pentru un al doilea ar putea, de asemenea, trimite-le. Ei bine, deoarece puteți justifica faptul că în 2016 este creat un joc, în care reflecția eroului în oglindă nu funcționează așa cum ar trebui, iar vederea în oglinda înapoi este mai urâtă decât grafica dreaptă de la stația de redare 1? A fost în așteptare atât de mulți ani?

Din fericire, Mafia 3 apără mai multe aspecte. Muzica din joc este strălucită și te face să te simți ca în anii în care acțiunea merge. Muzica, de asemenea, transformă atenția asupra lipsei grafice, alcătuirea deficiențelor în climă. Locațiile în care are loc povestea principală a caracteristicilor sunt foarte interesante și rafinate și complot, în ciuda unor tratamente simple, destul de interesante. În mod similar, caracterele - sunt colorate și interesante.

Poate că majoritatea erorilor vor fi reparate de dimensiunile degresat patch-uri, dar am așteptat o astfel de producție nefavorabilă? Nu este un mare secret că prima impresie se poate face doar o singură dată, și asta este "ceea ce a fost văzut, nu mai este potrivit. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu