Principal » Android » Maestria1.1

Maestria1.1

Android  : Maestria1.1

Maestria este un joc de puzzle foarte făcut, foarte dependență. Sarcina jucătorului este de a juca indicată și obiectivul va fi realizat prin setarea clopotelor de culoare în ordinea corectă.

În joc, ajungem la peisaje frumoase, de basm, asemănător celor cunoscute din Valea Monumentului jocului Hit. Controlăm o figură magică care va trece la nivelul următor atunci când va fi capabil să aleagă ordinea impactului cu o baghetă magică, astfel încât sunetul să apară în ordinea jocului indicat de scenariul de joc. Se întâmplă că clopotele trebuie să fie setate în consecință pentru a auzi mai întâi o melodie din clopotul albastru, apoi roșu etc. Când un anumit nivel se dovedește a fi prea dificil, îl puteți săriți. Creatorul jocului, cu toate acestea, a prezis un premiu pentru utilizatorii ambițioși: Decizia asupra tranziției fiecărui nivel la rândul său, vom primi etape de bonus.

În jocul Maestriei există 160 de nivele disponibile, iar fiecare ulterior este din ce în ce mai dificil și necesită mai mult concentrarea. Jocul, totuși, oferă mari impresii, deoarece este însoțită de frumusețea ei, muzica relaxantă. Datorită acestui fapt, aplicația Maestria permite nu numai să practice celulele gri, ci și să se odihnească.

Recomandat
Lasă Un Comentariu