Principal » Gaming » Mad Max - Premieră la începutul anului școlar

Mad Max - Premieră la începutul anului școlar

Gaming  : Mad Max - Premieră la începutul anului școlar

Desigur, nu există informații bune pentru majoritatea jucătorilor de vârstă școlară, dar acestea sunt fapte - premiera unui mare max max 'A va avea loc pe 1 septembrie, adică mai puțin de o săptămână. Vor fi implementate toate promisiunile și anunțurile?

Să începem cu formalități. Planurile inițiale presupune că jocul va apărea pe toate platformele cu Xbox 360 și Play Station 3 inclusiv. Din păcate, apariția unei noi console de generație a făcut proiectul să creeze un joc pentru platformele mai vechi. Apropo pe consola generației anterioare, mai puține jocuri și mai puține jocuri și, din păcate, trebuie să reconciliem - în prezent stația 4 și Xbox unul.

A făcut un iubit de cinema nu știu ce este Mad Max? Îndoială. Cu toate acestea, dacă cineva nu asociază acest titlu, lecția de istorie expres. Ei bine, Mad Max este o serie de filme lui George „și Miller încorporat într-un timp nespecificată, într-o lume post-tăiere, în care singura monedă este combustibil. Dacă cineva îi place stilul lui Fallout și, în același timp, este un fan al motorului, el va găsi totul în acest joc. 

Când este vorba de poveste, nu există nici un punct în căutarea pentru o trimitere la filmul. Este adevărat că fanii vor găsi cu siguranță referințe iconice și arome, dar întreaga poveste a fost scrisă de la zero. Scopul jocului este de a crea cea mai bună mașină în care lupta va lupta cu mici adversari simpatici. În plus, titlul Max caută teren de ani de zile numit câmpiile de tăcere, care vor putea să experimenteze în cele din urmă pacea și consolarea dorită, dar ocazia nu va reuși să se răzbune pe vrăjmașii lor. 

Este demn de remarcat faptul că în jocul pe care îl faceți în jurul piesei închise, așa cum a fost pus la dispoziție o lume uriașă și deschisă. Putem naviga aproape fără restricții, cu excepția adversarilor ostili. În timpul jocului, îmbunătăținm mașina ar fi mai rapidă, mai puternică, mai durabilă și mortală. Nu merită menționat setarea grafică, deoarece aceasta va fi constantă la un nivel foarte ridicat, care, din păcate, implică cerințe de înaltă versiune pentru computerele personale.

Cerințe hardware minime:

Intel Core i5-650 3.2 GHz / AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz, 6 GB RAM, Placă grafică 2 GB GeForce GTX 660 TI / Radeon HD 7870 sau mai bine, 32 GB HDD, Windows Vista / 7/8 pe 64 de biți

Cerințe hardware recomandate:

Intel Core i7-3770 3.4 GHz / AMD FX-8350 4.0 GHz, 8 GB RAM, 3 GB Placă grafică GeForce GTX 760 / Radeon HD 7970 sau mai bine, 32 GB HDD, Windows 7 (SP1) / 8 64 de biți

Recomandat
Lasă Un Comentariu