Principal » Internet » Macos Sierra fără VPN PPTP. Ce să-l înlocuiască?

Macos Sierra fără VPN PPTP. Ce să-l înlocuiască?

Internet : Macos Sierra fără VPN PPTP. Ce să-l înlocuiască?

Macos Sierra, a cărui premieră se apropie rapid, nu este doar știri. Din sistem, veți dispărea de la VPN prin protocolul PPTP. Apple explică decizia sa din motive de siguranță, este dificil de argumentat și recomandă utilizarea altor protocoale și pe versiunile mai vechi ale sistemului și pe dispozitivele mobile.

În Macos Sierra, VPN Support L2TP / IPSec, IKEV2 / IPSEC și Cisco IPSec. În plus, Apple recomandă utilizarea clienților SSL VPN, alte companii. Mai jos prezentăm câteva programe care vă pot ajuta să găsiți o nouă realitate. Aceștia sunt clienți care vă permit să vă conectați pe baza configurației proprii. În baza noastră de date, veți găsi, de asemenea, o mulțime de clienți VPN de servicii specifice.

Shimo - dacă PPTP este necesar

Shimo este un VPN client comercial, cel mai universal în această declarație. Programul acceptă conexiuni Ciscovpn, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, AnyConnect și SSH. Programul importă configurațiile găsite, vă permite să setați reguli de comportament diferite (stabilirea unei conexiuni după introducerea paginii și a celor similare) și introduceți cu ușurință rutele proprii.

Din păcate, Shimo nu este disponibil gratuit. Puteți găsi o versiune de încercare în baza noastră de date a programului nostru. Puteți să-l utilizați fără restricții pentru 30 de zile.

Tunelblick - OpenVPN gratuit

Tunelblick tunelblick este un client OpenVPN, echipat cu o interfață grafică transparentă. După instalarea programului, pur și simplu deschideți fișierul .TBLK, .OVPN sau .Conf primit de la administratorii de rețea. Programul poate suporta configurații multiple, bineînțeles, mențineți conexiunea, reporniți interfața de rețea după un apel, urmați tot traficul prin rețeaua virtuală, ștergeți cache-ul DNS atunci când conexiunea este stabilită și așa mai departe.

Tunnelblick își poate aminti, de asemenea, datele de conectare în rețelele virtuale, în care se integrează cu tastele sistemului. Programul este deschis și când vine vorba de OpenVPN, aceasta este acum cea mai bună alegere.

Vâscozitate - un pic mai frumos OpenVPN

Viscozitatea este un client simplu OpenVPN care vă permite să vă conectați pe baza configurației furnizate sau introduceți datele manual. Programul este intuitiv și se integrează pe deplin cu sistemul DNS în MacOS, astfel încât să puteți utiliza serverele proprii de nume de nume. Programul vă permite să utilizați jetoanele (PKCS # 11), mai multe conexiuni simultan, OpenVPN-AS, servere proxy și, desigur, suport IPv6. Puteți utiliza scripturile AppleScript pentru a controla vâscozitatea și puteți crea pachete pentru instalare pe computerele companiei.

Viscozitatea nu este gratuită, dar prețul său este foarte accesibil în comparație cu alte programe de acest tip. Versiunea de încercare funcționează timp de 30 de zile.

VPN Tracker 365 - IPSec pentru o companie mare

VPN Tracker 365 este un client profesionist și bine securizat VPN care acceptă protocolul IPSEC. Programul vă permite să vă conectați la rețelele corporative pe baza configurației furnizate și este compatibilă cu mai multe sute de porți VPN pentru care are configurații automate. Programul acceptă mai multe variante de AES și DES Criptare, iar autorizația poate fi efectuată utilizând o parolă (PSK), certificate RSA X.509, RSA, SECURID, CRYPTOCARD, PKI și SECURID, XAUTH și diferitele combinații.

Cu VPN Tracker 365, puteți utiliza utilizarea comenzilor rapide de la tastatură, scripturi care automatizează diferite sarcini, pictograme în andocare sau meniu drop-down în fasciculul superior al sistemului. Configurațiile pot fi exportate și implementate pe mai multe computere din companie, gestionarea licențelor și furnizarea de pachete de pachete de instalare.

VPN Tracker 365 este disponibil într-un abonament. Versiunea de încercare funcționează timp de 30 de zile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu