Principal » Windows » Machete Video Editor Lite5.1 construi 22

Machete Video Editor Lite5.1 construi 22

Windows  : Machete Video Editor Lite5.1 construi 22

Machete Video Editor Lite este o propunere interesantă pentru utilizatorii care caută un instrument simplu și convenabil pentru editarea video de bază. Instrumentul permite m.în. Reducerea eficientă a fragmentelor nedorite ale filmului sau extragerea coloanei sonore din ea.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale programului este simplitatea sa. Nu a fost creat pentru a concura cu pachete extinse de editare video, dar funcționează perfect în sarcini simple care nu pot chiar să înceapă un utilizator începător. Funcționalitatea oferită vă permite să tăiați fragmentele selectate ale materialului, creând fișiere video separate de la acestea, înlocuindu-le cu alte videoclipuri, captează cadre individuale și salvându-le sub forma unei capturi de ecran (fișier în format BMP), precum și ștergerea de la Filmul Soundtrack. Creatorii au echipat aplicația în opțiunile editorului Tag și o funcție care oferă informații detaliate despre fișierul video încărcat.

Versiunea gratuită oferă o restricție semnificativă. Machete Video Editor Lite vă permite să redați și să editați fișiere video numai în formatele AVI și WMV.

Recomandat
Lasă Un Comentariu