Principal » Internet » MacCleanse8.1.3

MacCleanse8.1.3

Internet : MacCleanse8.1.3

MacCleanse este un instrument extins conceput pentru a recupera un spațiu liber de pe disc Maka. Programul poate găsi u eliminați fișierele inutile, atât din memoria cache a programelor populare, cât și din reziduurile de programe, componentele sistemului neinstalat și neutilizate.

Programul poate găsi jurnale inutile, fișiere în cache-ul programelor, fișierele de coș, programe și extensii neutilizate, limbi nefolosite, reziduuri după programe de dezinstalare, fișiere și fișiere de lungă durată care ocupă o mulțime de spațiu și multe altele. În plus, MacCleanse poate ajuta la programele de dezinstalare - puteți trage un program inutil la Windows și apoi MacCleanse va găsi fișiere legate de acesta și vă va permite să eliminați toate.

Multe sarcini pe care MacCleanse le pot fi automatizate. Programul are capacitatea de a utiliza programul și de a curăța ciclic la un moment dat în anumite zile ale săptămânii. În plus, puteți adăuga foldere pe o listă alb-negru, deci va ști că sunt necesare unele fișiere sau că un dosar dat ar trebui curățat ciclic, indiferent de conținutul său.

Recomandat
Lasă Un Comentariu