Principal » Internet » Puținerea PC-ului? Jucați în "PC Building Simulator " gratuit

Puținerea PC-ului? Jucați în "PC Building Simulator " gratuit

Internet : Puținerea PC-ului? Jucați în

Mai aveți încă suficient PC pentru jocuri? Dacă aveți deja mașina de vis, puteți rula jocul "PC Build Simulator " și puteți continua să jucați cu PC-ul virtual. Avantajul său față de computerul real este abilitatea de a utiliza biblioteca de componente scumpe.

În joc există modele precise de elemente specifice care pot fi montate pe PC. Biblioteca este destul de slabă pentru moment și în unele categorii nu avem o mare selecție de piese, dar trebuie să țineți cont de faptul că aceasta este doar o ediție demonstrată. Nu toate configurațiile vor avea sens, dar pentru moment nu trebuie să vă faceți griji cu privire la asta. Jocul se află într-un stadiu incipient de dezvoltare și prioritate este de a-și perfecționa funcționarea. Îmbogățirea bibliotecii de elemente pentru acum o chestiune secundară.

PC Build Simulator Gameplay

Simulatorul permite nu numai selectarea pieselor din catalog, ci și necesită înșurubarea manuală a șuruburilor și a benzilor de conectare. Aspectul meniului sugerează că va exista o întreagă campanie, probabil constând în câștigarea unei vieți pentru a trimite un PC la comandă. Dacă cineva îi place să renunțe la un simulator mecanic sau de construcție, el ar trebui să respecte dezvoltarea acestui joc. Pentru moment, din păcate, nu arată ca o Perceta complexă să pornească și să-și verifice funcționarea, dar poate că vom aștepta acest lucru.

Jocul este disponibil pentru "ce grație ", ceea ce înseamnă că îl puteți cumpăra pentru orice preț sau descărcare gratuită. Puteți juca pe Windows și Linux.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu