Principal » Android » M & M Clash of Heroes

M & M Clash of Heroes

Android  : M & M Clash of Heroes

M & M Clash of Heroes este o combinație de succes de strategie bazată pe RPG și Match-3. Deși numele pune jocul în lumea puterii și magiei, aceasta este o versiune complet nouă a seriei, combinând caracteristicile rămase.

Forma jocului seamănă cu un RPG foarte simplificat. Eroul se mișcă deoarece căile înguste desemnate de autori, devenind lupta împotriva adversarilor succesivi și cunoașterea firelor continue ale povestirii. Esența distracției sunt dueluri. Cursul lor a fost rezolvat într-un mod foarte neobișnuit. Combinăm armata noastră pe principiile cunoscute de Bejewes. În funcție de faptul dacă acestea sunt conectate orizontal sau vertical, formații ofensive sau defensive.

Un astfel de model necesită o mulțime de experiență și un pic de fericire, dar o bună strategie joacă cel mai important rol. Mai ales în alegerea trupelor noastre. Cu voi, putem avea doar un număr limitat de războinici, iar fiecare dintre ei are puterea și slăbiciunile lor. Există, de asemenea, unități speciale, puternice, ocupând mai multe câmpuri pe tablă.

Ambele grafice și muzică stau la cel mai înalt nivel. Ele sunt identice cu versiunea pentru console sau computere personale. Un avantaj suplimentar este versiunea limbă poloneză. Deși complotul în sine nu răpește, este mult mai bine să o urmărească într-o limbă maternă. În plus față de campania extinsă, putem lupta în bătăliile individuale, inclusiv 2 jucători pe un singur dispozitiv.

Jocul nu are micropaymenturi, deci este unul dintre aceste câteva titluri, unde obținem o mulțime de ore o distracție bună și un produs cu drepturi depline. Jocul este cu siguranță în valoare de preț.

Recomandat
Lasă Un Comentariu