Principal » Internet » M.LOTO

M.LOTO

Internet : M.LOTO

Aplicație.Lotto este aplicarea oficială a unui totalizator sportiv în Polonia, permițându-vă să verificați rezultatele prizelor populare "Totka ", și găsiți, de asemenea, cel mai apropiat punct în care puteți trimite un cupon.

În.Lotto vom verifica rezultatele Lottero, Cascade, Multi Multi, Joker și Mini Lotto. Ele sunt date conform datelor, mergând de la cele mai recente la cele mai vechi. Programul arată câte hituri "șase ", "Vineri", "patru " etc. (precum și alte rezultate, în funcție de principiile unei loterie date), împreună cu locul câștigului și suma pe care a câștigat câștigătorul. Există, de asemenea, o arhivă de atragere în program.

Pentru cei care caută cel mai apropiat punct în care puteți juca în "Totka ", aplicația are o hartă pe care au fost aplicate adresele de locuri care au cooperat cu un totalizator sportiv. Pentru ao folosi, înainte de a permite să activați transmițătorul GPS de pe telefonul smartphone. Programul ne va informa, de asemenea, ceea ce în prezent pot fi câștigate în loteria totalizatorului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu