Principal » Android » Carrefour3.7.14

Carrefour3.7.14

Android  : Carrefour3.7.14

Carrefour mea este o aplicație gratuită pentru clienții Rețea Carrefour, datorită cărora putem avea acces la diferite cupoane de reduceri, oferte promoționale și multe altele.

Carrefour - Cum să cumpăr mai ieftin?

După ce am pornit carrefourul meu, vom putea citi imediat articolele recomandate, printre care găsim nu numai produse alimentare, ci și mărfurile întrerupte din alte departamente, de exemplu. RTV sau aparate de uz casnic. De asemenea, verificăm cu ușurință oferta Bio Carrefour Brand, cumpărând produse selectate mai ieftin.

Scanați și mergeți în magazinele Carrefour

Carrefourul meu vă permite să selectați cel mai apropiat magazin Carrefour pentru a verifica promovarea aplicabilă. Nu numai ofertele permanente sunt disponibile, dar și cupoane de reducere care vă permit să obțineți o reducere pentru achiziții întregi sau produse specifice. Merită să începeți aplicația, de asemenea, pentru a utiliza funcția Scan & Go, datorită căruia putem scana și a cumpăra și a cumpăra imediat produse achiziționate pentru publicitate fără a fi nevoie să stați în coada de așteptare pentru bani.

Carduri de loialitate în aplicație

Trebuie adăugat că conectarea la contul dvs. în carrefourul meu de pe telefonul smartphone sau tabletă, obținem automat acces la cardul de familie sau la cartea senior, deci nu trebuie să le purtăm în portofel.

Carrefour - cele mai importante caracteristici:

  • Cerere gratuită pentru clienții Rețea Carrefour
  • Actuale ziare promoționale, cupoane de reduceri și multe altele
  • Cititor de prețuri încorporat
  • Abilitatea de a utiliza funcția Scan & Go
  • Accesul la cardurile de loialitate (carte de familie și cartelă senior)

Recomandat
Lasă Un Comentariu