Principal » Internet » Luminanță HDR2.5.1

Luminanță HDR2.5.1

Internet : Luminanță HDR2.5.1

Luminance HDR, cunoscut și sub numele QTPFSGUI, este foarte simplu de utilizat, un program gratuit pentru crearea de imagini HDR dintr-un set de fotografii ale aceleiași scene cu diferite valori de expunere. Luminance HDR parte a codului acționează cu un proiect multi-platform Hugin.

Un set de fotografii după încărcarea la program va fi sortat automat de valoarea expunerii. Desigur, programul are capacitatea de a egaliza automat una dintre cele două metode încorporate. Înainte de a face o conexiune foto care nu poate fi retrasă, utilizatorul are un instrument care elimină "Ghosts " (urme după mutarea fotografiilor) . Conexiunile de fotografii pot fi făcute utilizând unul dintre cele șase profiluri "care determină algoritmii utilizați pentru a analiza fotografiile. Dacă niciuna dintre profilurile propuse nu satisface utilizatorul, puteți alege propriile setări, dar acest lucru nu este recomandat. O imagine complexă poate fi mapată tonuri utilizând una din opt metode încorporate. Fiecare set de parametri este aplicat într-o nouă instanță de imagine HDR, datorită căruia utilizatorul nu pierde setările utilizate anterior și poate compara efectele lucrării sale cu încercări anterioare în orice moment.

Puteți utiliza fotografii salvate în JPG, TIFF sau RAW de la aparatul de fotografiat pe care îl puteți utiliza imaginea. Imaginea HDR poate fi salvată în format tiff sau dedicată RGBE și OPEENEXR.

Recomandat
Lasă Un Comentariu